Η Amazon είχε ανακοινώσει από τον Σεπτέμβριο πως σκοπεύει να φέρει διαφημίσεις στην πλατφόρμα του Prime Video και η ώρα έφτασε, αφού μόλις σήμερα το ανακοίνωσε επίσημα. Σε email που έστειλε στου συνδρομητές της υπηρεσίας, η διαφημίσεις θα ξεκινήσουν να εμφανίζονται στους πρώτους χρήστες, από τα τέλη Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, στις 29 Ιανουαρίου θα δουν τις πρώτες διαφημίσεις οι χρήστες σε ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία και Καναδά. Θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες μέσα στο 2024, με την Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία να είναι οι επόμενες, ενώ πιθανότατα θα είναι και η Ελλάδα σε αυτό το κύμα.

Σύμφωνα με την Amazon, η κίνηση αυτή θα την βοηθήσει να συνεχίσει να επενδύει σε “συναρπαστικό περιεχόμενο”, ενώ σκοπεύει να αυξήσει τις επενδύσεις της στην πλατφόρμα. Το Prime Video έφερε πέρσι το Rings Of Power, που είναι μια από τις ακριβότερες παραγωγές σε σειρά, που έχουν γίνει ποτέ.

prime video διαφημίσεις

Η Amazon ανακοίνωσε και ένα ακόμα πακέτο, που με 2.99 δολάρια έξτρα το μήνα, οι χρήστες των ΗΠΑ δεν θα έχουν διαφημίσεις, ενώ δεν υπάρχει πληροφόρηση αν το νέο πακέτο θα γίνει διαθέσιμο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.