Η ημέρα που όλοι περιμέναμε τελικά έγινε. Μετά από μήνες σχετικών προειδοποιήσεων και εκτεταμένων δοκιμών σε διάφορες χώρες, το Netflix σφίγγει τα λουριά και αποφασίζει να προβεί στο τέλος του password sharing. Πιο συγκεκριμένα σε σχετικό email που αρχίζει να στέλνει, ενημερώνει τους χρήστες ότι η τιμή του περιεχομένου αυξάνεται.

Ένας Netflix λογαριασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ένα νοικοκυριό, αναφέρει σε επίσημο blog post που δημοσίευσε το Νetflix σχετικά με τη νέα πολιτική. Σε όσους δεν φορά η συγκεκριμένη περιγραφή, δηλαδή σε αυτούς που δεν μένουν μαζί σου, έχουν δυο επιλογές αν θέλουν να συνεχίσουν να παρακολουθούν Netflix. Να μεταφέρουν το λογαριασμό τους σε ένα νέο επί πληρωμή ή να προσθέσουν ένα νέο επί πληρωμή μέλος στον ήδη υπάρχον λογαριασμό για 7.99 δολάρια.

Στη σελίδα υποστήριξης που επισυνάπτεται στο κάτω μέρος του email περιγράφει τα πρόσθετα μέλη σαν χρήστες που θα έχουν το δικό τους μοναδικό password και προφίλ, πληρωμένα από τον κύριο συνδρομητή. Οι λογαριασμοί των πρόσθετων μελών θα έχουν ενεργοποιηθεί στην ίδια χώρα και δεν μπορούν να δημιουργήσουν έξτρα προφίλ για αυτούς.

Εν ολίγοις στόχος είναι ο περιορισμός του διαμοιρασμού των κωδικών, με το Netflix να σχεδιάζει την αναγνώριση της IP διεύθυνσης της συσκευής του κύριου κατόχου του λογαριασμού. Για την αλλαγή της τοποθεσίας, οι χρήστες θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την αλλαγή με έναν σύνδεσμο που θα τους έρθει στο email ή στο κινητό τους τηλέφωνο. Το Netflix κατανοεί ότι ίσως αυτό γεννήσει αντιδράσεις και ακυρώσεις επί πληρωμή συνδρομών, ενώ αξίζει να σημειωθεί είναι θέμα χρόνου η άφιξή του στη χώρα μας.

netflix

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.