Η Amazfit μόλις ανακοίνωσε το πρώτο της premium smartwatch, το Amazfit Falcon, το οποίο σύμφωνα με την ίδια σπάει κάθε όριο. Το design του Amazfit Falcon όπως θα παρατηρήσεις είναι κάτι περισσότερο από premium.

Το σασί του έχει δημιουργηθεί από TC4 titanium, το οποίο σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι αρκετά σκληρό για να περάσει  15 military-grade tests. Όσον αφορά την οθόνη έχει δημιουργηθεί από κρύσταλλο ζαφείρι και όπως μπορείς να σκεφθείς μπορεί να δεχθεί κυριολεκτικά τα πάντα. Αλλά το Amazfit Falcon δεν είναι απλά ένα εξαιρετικό ως προς το design ρολόι, εξοπλίζεται και με τα ανάλογα χαρακτηριστικά που απογειώνουν την εμπειρία.

Πιο συγκεκριμένα, έρχεται με τη νέα εφαρμογή AI-powered Zepp Coach, που διαθέτει έξυπνο αλγόριθμο καθοδήγησης ο οποίος θα σου προτείνει ασκήσεις ειδικά για τα φυσικά χαρακτηριστικά του σώματος. Η Ai μπορεί να ανιχνεύει πότε ο χρήστης το έχει παρακάνει, ρυθμίζοντας κατάλληλα την ένταση. Ακόμη και ξεκούραση μπορεί να προτείνει αν το θεωρήσει απαραίτητο.

Amazfit Falcon

Αν είστε λάτρης του γυμναστηρίου, πιθανότατα γνωρίζετε ότι τα έξυπνα ρολόγια δυσκολεύονται να μετρήσουν τον αριθμό των επαναλήψεων κατά τη διάρκεια των ασκήσεων δύναμης. Αλλά σύμφωνα με το Amazfit, το Falcon, αναγνωρίζει αυτόματα δεκάδες προπονήσεις ενδυνάμωσης και παρακολουθεί τις επαναλήψεις, τα σετ και το χρόνο ανάπαυσης.

Προσοχή σε κλήσεις στο 13888 από Vodafone : Ένα μίνι εγκεφαλικό (screenshot)

Amazfit Falcon

Το Amazfit Falcon έχει πάνω από 150 modes ενσωματωμένα, όπως και 20ATM water resistance (200 μέτρα ή 660 πόδια) που σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για κολύμπι, διάφορα water sports και καταδύσεις. Το νέο ρολόι της Amazfit υποστηρίζει επίσης dual-band GPS tracking για καλύτερη παρακολούθηση της θέσης, ενώ μπορείς να ακούσεις τη μουσική σου κατά τη διάρκεια της άσκησης. Υποστηρίζει επίσης πολλά τρίτα fitness apps όπως τα Strava, Apple Health, Google Fit, Relive και το Running app της Adidas.

Cosmote TV μέσω δορυφόρου : Καταργούνται τα Replay TV και On Demand – Οδηγός

Amazfit Falcon

Το Amazfit Falcon έρχεται εξοπλισμένο με μπαταρία 500 mah, που μπορεί να προσφέρει ως 14 ημέρες τυπικής χρήσης και ως 7 ημέρες βαριάς χρήστης, προσφέρει λειτουργίες sleep tracking και 24/7 παρακολούθηση του καρδιακού παλμού, των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα κ.α. Η τιμή του αυτή τη στιγμή διαμορφώνεται στα 499.99 δολάρια, κοντά στα επίπεδα του Apple Watch Series 8.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.