Το Samsung Galaxy S22 Ultra μπορεί να εξέπληξε ορισμένους καταναλωτές αποτυγχάνοντας πρόσφατα σε ένα τεστ πτώσης, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη όλους τους ισχυρισμούς της εταιρείας για βελτιωμένη ανθεκτικότητα χάρη στο κορυφαίο γυαλί Gorilla Glass Victus+. Και πάλι, το νέο κορυφαίο προστατευτικό υλικό της Corning για smartphone έχει σημειώσει τουλάχιστον μια νίκη όσον αφορά την αντίσταση σε δοκιμή κάμψης. Τώρα, έχει μια ακόμα ευκαιρία να επαναλάβει αυτήν την απόδοση.

Το Galaxy S22 Ultra είναι η πιο πρόσφατη συσκευή που εμφανίζεται στο γνωστό κανάλι JerryRigEverything του Zach Nelson στο YouTube, το οποίο πραγματοποιή μια δοκιμή κάμψης ως το τυπικό τελικό στάδιο. Το S22 Ultra τα πηγε καλά σε όλα τα στάδια, γδάρσιμο οθόνης, φωτιά, και τα λοιπά, ενώ σε αυτό το ξεχωριστό επισόδειο υπήρχε κομμάτι το οποίο αφορούσε το S Pen, το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο δεν άντεξε τη δοκιμή κάμψης.

Η οθόνη του Samsung Galaxy S22 Ultra δεν εμφάνισε σχεδόν γρατσουνιές στο επίπεδο 6, με βαθύτερες αυλακώσεις να είναι ορατές στο επίπεδο 7 της κλίμακας Mohs, ενώ η φλόγα δεν δημιούργησε κάποια μόνιμη ζημιά. Τελικά, τοπ smartphone έφτασε στο τελικό στάδιο όπου το πλαίσιο από Armor Aluminum έδειξε την αξία του με το τηλέφωνο να μην καταλαβαίνει καν ότι το πιέζει ο YouTuber.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.