Η Samsung Electronics μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο μοντέλο της κορυφαίας συσκευής Galaxy S22 Ultra στην Ινδία. Η πιο ακριβή έκδοση στη σειρά θα είναι πλέον διαθέσιμη σε μια νέα παραλλαγή με 1TB αποθηκευτικό.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Galaxy S22 Ultra θα κυκλοφορούσε σε εκδόσεις με έως 12GB RAM και μέχρι 512GB αποθηκευτικό χώρο. Ωστόσο, είχε ανακοινώσει και μία 1TB έκδοση, για περιορισμένες αγορές.

Εκτός από την αξιοσημείωτη αύξηση του αποθηκευτικού χώρου, υπάρχει προφανώς και μεγάλη αύξηση στην τιμή της συσκευής. Οι τιμές που θα αναφέρουμε είναι όλες Ινδίας, για να υπάρχει καλύτερη σύγκριση.

Το βασικό Samsung Galaxy S22 Ultra με 256GB κοστίζει 109.999 INR (~1.311€) και αυτό με τα 512GB αποθηκευτικού χώρου ανεβάζει την τιμή στα 118.999 INR (~1.418€), όμως η 1TB την εκτοξεύει στα 134.999 INR (~1.609€).

Προς το παρόν, αυτή η έκδοση είναι διαθέσιμη στα χρώματα Phantom Black, Phantom White και Burgundy, και μόνο στην Ινδία. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το πότε και αν θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες αγορές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.