Γνωρίζετε πότε ήταν η τελευταία φορά που το Galaxy τηλέφωνό σας έλαβε ενημέρωση του συστήματος Google Play; Υπάρχει πιθανότητα η συσκευή σας να μην έχει λάβει μία τέτοια ενημέρωση εδώ και αρκετούς μήνες. Σύμφωνα με μια αναφορά από το GalaxyClub, μερικά τηλέφωνα Galaxy δεν έχουν λάβει ενημέρωση του συστήματος Google Play εδώ και μήνες. Αυτό το πρόβλημα φαίνεται να επηρεάζει τόσο τις ναυαρχίδες, όσο και τις οικονομικές συσκευές της εταιρείας.

Για όσους δεν γνωρίζουν, οι ενημερώσεις του συστήματος Google Play αφορούν λειτουργίες που συνδέονται με προϊόντα του κολοσσού της αναζήτησης. Μερικές φορές αυτές οι ενημερώσεις μπορεί να είναι πολύ μικρές ή να εισάγουν μεγάλες βελτιώσεις. Μια από τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, μάλιστα, σας επιτρέπει να προσθέσετε κάρτες επιβίβασης και κάρτες υγείας στην εφαρμογή Google Wallet σαρώνοντας έναν κωδικό QR. Και μια ενημέρωση τον Οκτώβριο επέτρεψε τη σάρωση κωδικών QR και γραμμωτών κωδικών μέσα στο Wallet.

Φαίνεται ότι τα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Fold 5, Galaxy A33, και άλλα, επηρεάζονται από το πρόβλημα της μη λήψης ενημερώσεων για το σύστημα Google Play. Ορισμένα από τα κορυφαία μοντέλα της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας φέρεται να ενημερώθηκαν για τελευταία φορά την 1η Ιουλίου του 2023. Τα Galaxy S22 και Galaxy S21 ενημερώθηκαν πιο πρόσφατα, αλλά εξακολουθούν να μην έχουν λάβει νέα ενημέρωση από τον Οκτώβριο.

Προς το παρόν είναι άγνωστη η αιτία του προβλήματος, αλλά η πηγή υποθέτει ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι με την αναζήτηση/εύρεση αυτών των ενημερώσεων. Φαίνεται επίσης ότι οι χρήστες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να διορθώσουν το πρόβλημα, αφού αυτές οι ενημερώσεις δεν μπορούν να γίνουν χειροκίνητα, ούτε να γίνουν sideload. Ίσως χρειαστεί να περιμένουμε τη Samsung να διορθώσει το πρόβλημα. Το πότε θα συμβεί αυτό δεν το γνωρίζει κανείς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν συμβαίνει μόνο σε Samsung συσκευές,και σε υπόλοιπες όπως tcl, Xiaomi κλπ, κάνει όλη την ώρα έλεγχο για ενημερώσεις Google play χωρίς να σταματήσει τον έλεγχο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.