Τα AirPods Pro έχουν κερδίσει τις θετικές εντυπώσεις εκατοντάδων reviewers στον κόσμο αλλά και των απλών χρηστών, κυρίως εξαιτίας στις βελτιώσεις στην ποιότητα του ήχου, της τεχνολογίας ακύρωσης θορύβου και πολλών άλλων features. Το Consumer Reports δημοσιεύει σήμερα το πλήρες review των AirPods Pro και διατυπώνει την άποψη, ότι αυτές οι βελτιώσεις δεν είναι αρκετές για να καταφέρει να εκθρονίσει τον βασιλιά των ασύρματων ακουστικών, τη Samsung.

Σε γενικές γραμμές το Consumer Reports πάντα έλεγε ότι αν ο ήχος είναι μια σημαντική επιλογή για εσένα, θα μπορούσες να προβείς στην αγορά μιας καλύτερης λύσης από τα Apple Airpods. Με τα νέα AirPods Pro, το αφήγημα αλλάζει. Το review σημειώνει ότι τα AirPods Pro ακούγονται πραγματικά πολύ καλά ιδίως όταν τα συνδυάζεις την ποιότητα ήχου με τα άλλα πλεονεκτήματα των AirPods:

Όπως η πλειοψηφία των Bluetooth ακουστικών, τα Pros ίσως να μην ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς φίλους του ήχου. Αλλά η σημαντική βελτίωση στον ήχο σε συνδυασμό με χαρακτηριστικά που οι χρήστες αγαπούν από παλαιότερα AirPods, θα πρέπει να κάνουν αυτό το μοντέλο έναν σοβαρό υποψήφιο αγοράς, αν βρίσκεσαι στην αναζήτηση ασύρματων ακουστικών. 

Το Consumer Reports επίσης επαινεί το νέο Transparency mode στα νέα Airpods Pro

Αλλά τα AirPods Pro έχουν επίσης και το νέο transparency mode, το οποίο χρησιμοποιεί ενσωματωμένα μικρόφωνα για να διοχετεύσει σκοπίμως εξωτερικό ήχο. Η Apple δεν το ανακάλυψε η ίδια, λειτουργεί όμως απίστευτα καλά στα AirPods.

Συνολικά, το Consumer Reports βαθμολογεί τα Airpds Pro με σκορ 75, πιο χαμηλά από τα Samsung galaxy Buds στα 86, ενώ στα Amazon Echo Buds δίνει 65 βαθμούς. Επομένως, ποιο ακριβώς πλεονέκτημα έχουν τα Galaxy Buds σε σχέση με τα AirPods; Σύμφωνα με το review, τα Galaxy Buds προσφέρουν συγκριτικά καλύτερη ποιότητα ήχου από τα AirPods Pro, αν και δεν περιλαμβάνουν noise cancellation.

Για πολλούς ανθρώπους, το καλύτερο integration των Airpods Pro με το οικοσύστημα της Apple και το noise cancellation θα κάνουν την υλοποίηση της εταιρείας την προφανή επιλογή, αν και τα Galaxy Buds της Samsung προσφέρουν συγκριτικά καλύτερη ποιότητα ήχου. Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες report του Consumer Reports εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τα λέω καιρό για τα galaxy buds. Για τα χρήματα τους, που παίζουν τώρα, ΑΝ έχεις Android και ειδικά Samsung (λόγω scalable προτύπου) είναι η καλύτερη επιλογή εκεί έξω. Φοβερό integration με την εφαρμογή, πολύ καλή ποιότητα ήχου. Στα μειονεκτήματα , η ποιότητα ήχου κλήσεων ,που με τα updates έχει βελτιωθεί δραματικατ, αλλά δεν έχει φτάσει το επίπεδο των airpods. Transparency mode ,επίσης έχουν που με τα update επίσης έχει βελτιωθεί πολύ. Το noise cancellation από την αλλά είναι ένα πολύ δυνατό feature, που το περιμένουμε στα galaxy buds 2.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.