Μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του Oreo για τα Galaxy S8 και Galaxy S8+, η εταιρία σταματάει τον διαμοιρασμό της αναβάθμισης, χωρίς κάποια ανακοίνωση. Σήμερα μας ενημερώνει για τους λόγους που την έκαναν να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση. Κατά βάση ήταν περιστατικά με τυχαία reboot συσκευών.

“Μετά από περιορισμένο αριθμό περιστατικών όπου Galaxy S8 και S8+ είχαν ξαφνικά reboot με το Android 8.0 Oreo, σταματήσαμε την κυκλοφορία της αναβάθμισης. Ερευνούμε το περιστατικό εσωτερικά ώστε να εξασφαλίσουμε πως πως ο αντίκτυπος στις συσκευές με πρόβλημα θα είναι ο μικρότερος, ώστε να συνεχιστεί η αναβάθμιση σύντομα.”

Αν η συσκευή σας κατέβασε την αναβάθμιση, αλλά δεν την εγκατέστησε ακόμα, τότε τα αρχεία της αναβάθμισης έχουν ήδη διαγραφεί. Η εταιρία δεν έδωσε ακόμα ημερομηνία για την κυκλοφορία της διορθωμένης έκδοσης.

Η Samsung πρέπει να δει σοβαρά το θέμα του software, καθώς έχει ήδη καθυστερήσει την αναβάθμιση πολύ και τώρα μας έδωσε προβληματική. Πέραν αυτού σε θέματα απόδοσης, έχει κάνει τις εκδόσεις του Android της, αρκετά βαριές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.