Μετά από μια μεγάλη περίοδο beta testing με το Android 8.0 Oreo για τα Galaxy S8 και Galaxy S8+, η αναβάθμιση κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα για τις πρώτες αγορές. Αυτές ήταν η Τουρκία, η Νορβηγία, η Ινδία, το Βέλγιο, η Γερμανία, η Γαλλία, η Πολωνία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σήμερα, μια νέα έκθεση υποστηρίζει πως η εταιρία σταμάτησε την αναβάθμιση και πως απέσυρε τα αρχεία της από τους server της, οπότε δεν υπάρχει τρόπος να τα πάρουμε.

Αν δεν έχετε αναβαθμιστεί ακόμα δεν θα έχετε καμία επίπτωση, όμως αν δεν την έχετε λάβει θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα. Η εταιρία δεν μας έχει πει ακόμα τον λόγο που σταμάτησε την αναβάθμιση, όμως αρκετοί χρήστες αναφέρουν σοβαρή μείωση στην αυτονομία της συσκευής και κολλήματα. Η εταιρία λογικά ετοιμάζει διορθωμένη έκδοση του Oreo για τα Galaxy S8 και S8+, όμως δεν μας έχει δώσει ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Δεν ξέρουμε από επίσημες πηγές ποια είναι τα προβλήματα που είχε η έκδοση που κυκλοφόρησε, όμως μετά από τόσο καιρό και από μια εταιρία του μεγέθους της Samsung, θα περιμέναμε να έχει γίνει ταχύτερη και καλύτερη δουλειά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.