Εδώ και καιρό, είναι γνωστό ότι η Microsoft εξετάζει την προσθήκη διαφημίσεων στα Windows 11, ακόμα και στην Εξερεύνηση αρχείων. Ο λόγος είναι απλός, το λειτουργικό σύστημα δεν αποφέρει πολλά έσοδα και λειτουργεί περισσότερο ως μέσο διατήρησης της βάσης χρηστών με στόχο την πώληση άλλων προϊόντων και υπηρεσιών.

Ο τεχνολογικός κολοσσός δοκιμάζει, πολλές λύσεις για το που θα μπορούσε να εμφανίζει τις διαφημίσεις ώστε να έχει τα καλύτερα δυνατά έσοδα από αυτές, χωρίς να μειώνει την ποιότητα εμπειρίας του χρήστη. Μία από τις επιλογές είναι η προσθήκη διαφημίσεων στην Έναρξη και μία από τις εκδοχές είναι η προσθήκη ολόκληρου χωριστού τμήματος αποκλειστικά για διαφημίσεις.

Ευτυχώς, η Microsoft πρόσθεσε τις διαφημίσεις στην Έναρξη των Windows 11, αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δηλαδή τις εμφανίζει με τη μορφή συντόμευσης προγράμματος, εφαρμογής, ή αρχείου, στην περιοχή των προτεινόμενων. Επιπλέον, επιτρέπει στον χρήστη με δεξί κλικ να αφαιρεί τα στοιχεία αυτά από την Έναρξη.

Windows 11 Διαφημίσεις Έναρξη

Στα θετικά νέα, η εταιρεία έχει προσθέσει τις διαφημίσεις σε ένα στοιχείο που μπορούμε να απενεργοποιήσουμε ήδη μέσω των ρυθμίσεων. Τα Windows 11 μπορούν να εμφανίζουν συμβουλές, συντομεύσεις, νέες εφαρμογές, και άλλα στην περιοχή των προτεινόμενων. Με την απενεργοποίηση ενός διακόπτη μπορούμε να σταματήσουμε την εμφάνιση όλων αυτών των προτάσεων, γιατί λογικά ό,τι θέλουμε το βρίσκουμε μόνοι μας.

Οπότε, αν θέλουμε να αφαιρέσουμε τις διαφημίσεις από την Έναρξη των Windows 11 μπορούμε να ανοίξουμε τις ρυθμίσεις, να πάμε στην εξατομίκευση, και να απενεργοποιήσουμε τον διακόπτη για την προβολή προτάσεων με το εικονίδιο της λάμπας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.