Πριν λίγο είδαμε τα Xiaomi Mi Mix 2 και Mi Note 3 να ανακοινώνονται. Οι κάμερές τους είνια βασισμένες σε αυτή του Xiaomi Mi 6, με το Mi Note 3 να έχει το πλήρες setup, ενώ το Mi Mix 2 να έχει μόνο τον έναν από τους δύο αισθητήρες.

Η διπλή κάμερα του του Mi Note 3, έχει αισθητήρες 12MP+12MP και μπορεί να τραβάει σε λειτουργία πορτραίτου με bokeh. Επίσης ο δεύτερος αισθητήρας προσφέρει οπτικό ζουν 2x, ενώ διαθέτει και OIS. Η εταιρία μας έδωσε τα πρώτα δείγματα από τις κάμερες, όμως η ανάλυσή τους είναι μειωμένη στα 2MP.

Το Xiaomi Mi Mix 2 έχει πιο απλή κάμερα, με έναν αισθητήρα. Στην ουσία είναι ο βασικός αισθητήρας του Mi 6, στα 12MP (Sony IMX 386). Διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) για καλύτερες επιδόσεις σε χαμηλό φωτισμό και σταθερές φωτογραφίες σε καλό φωτισμό. Ο οπτικός σταθεροποιητής εικόνας είναι αναβάθμιση σε σχέση με το πρώτο Mi Mix, που είχε ηλεκτρονικό σταθεροποιητή εικόνας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.