Δύο δεκαετίες πέρασαν από τότε που οι δαιμονικοί άρχοντες, Diablo, Mephisto και Baal, ξεκίνησαν το ταξίδι τους στον κόσμο του Sanctuary με σκοπό να φέρουν το κακό στην ανθρωπότητα και να επιβάλλουν τις μιασμένες αντιλήψεις τους. Αλλά όσοι γενναίοι ήρωες του Καλού πολέμησαν τότε στο πλευρό του Αρχάγγελου Tyrael, δεν ξεχνούν εύκολα τα όσα έζησαν.

‘Oταν ο Deckard Cainεπιστρέφει στα χαλάσματα του Καθεδρικού ναού του Tristram, ψάχνοντας για στοιχεία που θα εξοντώσουν μια για πάντα τις δυνάμεις του Κακού, ένας φλεγόμενος κομήτης πέφτει από τους ουρανούς, χτυπώντας το έδαφος από το οποίο εισήλθε για πρώτη φορά στον κόσμο ο Diablo. Αυτή η φωτιά από τον ουρανό ξυπνάει αρχαίους δαίμονες που βρίσκονταςν για αιώνες σε λήθη και καλεί τους ήρωες του Sanctuary να έρθουν να υπερασπιστούν τον κόσμο των ανθρώπων από τις ανερχόμενες δυνάμεις της Κόλασης για μία ακόμη φορά.[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ztA6X86Xy-4&feature=fvst]

είσαι έτοιμος να σώσεις την ανθρωπότητα?

διαθέσιμο στις 15 Μαίου σε 2 εκδόσεις απλή και collector’s

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.