Όπως έχω γράψει και σε παλαιότερο άρθρο μου, το ΔΕΗ myhomeplan , το οποίο ανακοινώθηκε ως ένα νέο είδος τιμολογίου πριν από μερικούς μήνες, αποτελεί ένα πρόγραμμα το οποίο δεν είναι για όλους.

Μπορεί να προσφέρει σταθερή χρέωση 60 ευρώ (η οποία διαφοροποιείται ανάλογα το πακέτο) το μήνα για 2.500 – 4.000 kWh αλλά οι εκκαθαρίσεις γίνονται κάθε έξι μήνες, με αποτέλεσμα να λαμβάνεις εκκαθαριστικό λογαριασμό πολύ μετά την κατανάλωση. Κάτι τέτοιο έχει σημαντικές επιπτώσεις αν ξεπεράσεις τις προκαθορισμένες κιλοβατώρες του προγράμματος.

Σίγαση κλήσης με μια κίνηση σε όλο το Android και όχι πλήκτρο

Είναι, ωστόσο, ένα από τα προγράμματα αυτή τη στιγμή που δίνει:

  • δωρεάν συνδρομητική για έξι μήνες στο Disney+,
  • 100 ευρώ πίστωση στον πρώτο λογαριασμό
  • 10% έκπτωση για αγορά μικροσυσκευών από τον Κωτσόβολο
  • 5€ κουπόνι κάθε μήνα για 12 μήνες για παραγγελίες από το efood

Όπως παράλληλα αναφέρει η ΔΕΗ, ο συνδρομητής αποκτά πρόσβαση σε εκατοντάδες εκπτώσεις και προσφορές για φαγητό και καφέ, αγορές, ψυχαγωγία, υπηρεσίες, τεχνολογία και πολλά ακόμα με το ΔΕΗ myRewards Coupons! Ένα από αυτά είναι το Ant1+.

** Η έκπτωση 100€ αφορά τον 1ο λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας που θα εκδοθεί, με τη μορφή πίστωσης επί των χρεώσεων προμήθειας. Η πίστωση αυτή θα ληφθεί υπόψη στον πρώτο Εκκαθαριστικό ΔΕΗ myHome Plan λογαριασμό.

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Προηγούμενο άρθροΕΚΤ: Το ψηφιακό ευρώ είναι έτοιμο!
Επόμενο άρθροΤο δράμα του TikTok έφτασε στο τέλος του: Ιστορική συμφωνία πώλησης με τις ΗΠΑ
Βαλάντης Κουμπούρας
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.