Η Samsung αναμενόταν να κυκλοφορήσει την beta έκδοση του One UI 7.0 που βασίζεται σε Android 15 στα τέλη Ιουλίου 2024, αλλά δεν το έχει κάνει μέχρι σήμερα. Ωστόσο, αυτή η καθυστέρηση θα μπορούσε να είναι καλοδεχούμενη για όλους τους χρήστες συσκευών της Samsung καθώς το One UI 7.0 θα μπορούσε να αποτελέσει τη μεγαλύτερη βελτίωση στην ιστορία της Samsung.

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο tipster Ice Universe (@UniverseIce), το One UI 7.0 θα είναι η μεγαλύτερη βελτίωση στην ιστορία της Samsung. Αυτή η βελτίωση αφορά τη συνολική σταθερότητα του συστήματος, την ομαλότητα και την ομαλότητα των κινούμενων εικόνων και των μεταβάσεων.

Η Samsung, πιθανότατα, θα κυκλοφορήσει το Galaxy S25 με το One UI 7 (πιθανόν One UI 7.1). Το One UI 7 όμως θα έχει ακόμη καλύτερη απόδοση στο Galaxy S25 Ultra. Αυτό οφείλεται στον συνδυασμό του λογισμικού της Samsung, του επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 4 (γνωστό και ως Snapdragon 8 Elite) και τα 16 GB RAM. Το επερχόμενο κορυφαίο τσιπ της Qualcomm είναι η πιο σημαντική βελτίωση στην πρόσφατη ιστορία της εταιρείας.

Ένα “mini” τηλέφωνο με 5700mAh μπαταρία, ντροπιάζει Apple και Samsung

Η σειρά Galaxy S24 θα λάβει την beta ενημέρωση One UI 7.0 σε ορισμένες χώρες πριν από το τέλος αυτού του έτους. Θα χρησιμοποιηθεί για τη δοκιμή του λογισμικού και τη διόρθωση σφαλμάτων και προβλημάτων απόδοσης. Στις αρχές του 2025 η Samsung πιθανότατα θα κυκλοφορήσει τη σταθερή ενημέρωση One UI 7.0 κοντά στη περίοδο κυκλοφορίας της σειράς Galaxy S25.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.