Μέσω αυτού του άρθρου θα προσπαθήσουμε να αναφέρουμε τα προγράμματα που έχουν πραγματικά απεριόριστα GB μετά τις αλλαγές που έγιναν με τις κάρτες SIM και το τέλος αυτών στα συμβόλαια Cosmote Gigamax Unlimited. Έτσι θα γνωρίζεις ποιο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για εσένα και ποιο έχει πραγματικά απεριόριστα GB.

Καταργούνται οι Ρυθμίσεις από τις Samsung smartphone συσκευές – Αυτός είναι ο λόγος

Η αλήθεια είναι ότι η Cosmote είχε όντως μέχρι σήμερα την πιο ξεκάθαρη πολιτική. Όποιο πρόγραμμα ανέφερε ως απεριόριστο όντως είχε πραγματικά απεριόριστα GB χωρίς αστερίσκους. Αστερίσκοι υπήρχαν, δηλαδή η Cosmote έλεγε ότι αν γινόταν υπερβολική χρήση μπορούσε να εφαρμόσει περιορισμούς ή μείωση ταχύτητας, ποτέ όμως δεν συνέβη.

  • Cosmote Gigamax Unlimited: Είναι πραγματικά απεριόριστο, το αναφέρει και στη σελίδα της, όσα GB και να καταναλώσεις δεν υπάρχει κανένα απολύτως όριο στη κατανάλωση δεδομένων και ούτε περιορισμός ταχύτητας. Η extra SIM που κοστίζει 25 πλέον ευρώ και έχει απεριόριστα GB δεν εφαρμόζεται και σε αυτήν περιορισμός όγκου δεδομένων.
  • Cosmote καρτοκινητή: απεριόριστα GB, έχουμε καταναλώσει 2TB σε 7 ημέρες με το πρόγραμμα Giga Week του What’s Up και δεν είχαμε απολύτως κανέναν περιορισμό ταχύτητας ή δεδομένων.
  • Cosmote Neo: Στη περίπτωση του Cosmote Neo όπως και στη περίπτωση του Cosmote Gigamax Unlimited η Cosmote το επιβεβαιώνει επίσημα με ειδική αναφορά στο faq από κάτω ότι είναι πραγματικά απεριόριστα τα GB στο κορυφαίο πακέτο με τα 33 ευρώ.

Ο καθένας βλέπει το όνομά σου μέσω της εφαρμογής μηνυμάτων Google

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.