Σύμφωνα με report που δημοσιεύει η ιστοσελίδα sammobile.com, η Samsung εγκαταλείπει τις βασικές εκδόσεις των Galaxy smartphones από το 2026. Η σειρά flagship συσκευών θα μείνει ανέγγιχτη για την επόμενη χρονιά. Αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για το 2026, με την εταιρεία μάλλον να θέλει να εγκαταλείψει τις βασικές εκδόσεις των flagships της.

Οι συσκευές της Samsung οι οποίες λαμβάνουν το update Σεπτεμβρίου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σειρά Samsung Galaxy S26 θα απαρτίζεται μόνο από τις Plus και Ultra εκδόσεις.  Η εταιρεία το έχει ήδη κάνει με το Galaxy Tab S10, για να εστιάσει στα tab S10+ και Tab S10 Ultra.

Αυτή η ρύθμιση σε οποιοδήποτε smartphone απογειώνει την ταχύτητα φόρτισης

Όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο το κάνει δεν τον γνωρίζουμε, ωστόσο ένας από αυτούς λέγεται ότι είναι το γεγονός ότι το απλό Galaxy με το Plus έχουν μικρές διαφορές, ενώ πλέον όλο και περισσότερο κοινό απομακρύνεται από τα compact phones τα οποία θεωρούνται πλέον ότι δεν έχουν μέλλον.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.