Το Huawei Watch GT5 Pro μόλις ανακοινώθηκε και έρχεται με σημαντικές βελτιώσεις, που αναβαθμίζουν την συνολική εμπειρία σε σχέση με τους προκάτοχούς του. Η Huawei προσφέρει ρολόγια σε όλες τις κατηγορίες και για όλες τις ανάγκες και η σειρά GT Pro, είναι μια από τις πιο δυνατές προτάσεις της εταιρείας, για όσους θέλουν τα πάντα από ένα ρολόι.

Κατασκευαστικα λοιπόν, έρχεται από τιτάνιο και φωνάζει premium κατασκευή σε κάθε του σημείο. Το γυαλί της οθόνης είναι για άλλη μια φορά από ζαφείρι και είναι τρομερά ανθεκτικό. Ακόμα και αν το κακομεταχειρίζεσαι, δύσκολα θα σπάσει, ενώ για να γρατζουνιστεί θα το καταφέρεις μόνο με διαμάντια. 

Το πλαίσιο είναι σε σχήμα οκταγώνου, από τιτάνιο, ενώ το πίσω μέρος του είναι από κεραμικούς νανοκρυστάλλους, ώστε να μπορεί να δουλέψει και η ασύρματη φόρτιση, διατηρώντας την ανθεκτικότητα και την ποιότητα κατασκευής τους ρολογιού.

Το Huawei Watch GT5 Pro έρχεται με πιστοποίηση IP69K, που το κάνει ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, ενώ σε αυτή την πιστοποίηση έχουμε και αντοχή σε ζεστό νερό. Το ρολόι είναι πιστοποιημένο και για καταδύσεις, μέχρι τα 40 μέτρα.

Όμως, όσο όμορφη και αν είναι η εμφάνιση, πρέπει να έχει και το αντίστοιχο εσωτερικό. Το νέο ρολόι, έρχεται με το Harmony OS 6, που διαθέτει πολύ βελτιωμένο γραφικό περιβάλλον, πιο χρηστικό και αρκετά πιο όμορφο.

Μερικές από τις νέες δυνατότητες είναι η εμφάνιση του χάρτη κατά την άσκησή μας, για να βλέπουμε τις διαδρομές μας, ενώ έχουμε πλέον και πληκτρολόγιο για να μπορούμε να απαντάμε σε μηνύματα. Μάλιστα, το πληκτρολόγιο έχει κανονικά, ελληνικά.

Huawei Watch GT5 Pro Unboxing

Η μεγαλύτερη αναβάθμιση στο ρολόι είναι σίγουρα οι αισθητήρες του. Με το TruSense 5.0, η ακρίβεια του HRV και των μετρήσεων που λαμβάνει από το σώμα μας, έχουν βελτιωθεί δραματικά και ξεπερνούν ακόμα και την Garmin σε ακρίβεια. Την ίδια στιγμή, έχουμε και δραματική βελτίωση στο Dual Band GPS, που πλέον χρησιμοποιεί την κάσα του ρολογιού σαν κεραία και παρέχει πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια σε σχέση με το παρελθόν, αλλά και σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

HUAWEI WATCH GT 5 και GT 5 Pro! Ανακοινώθηκαν και είναι ό,τι καλύτερο έχει βγάλει!

Φυσικά, επειδή μιλάμε για Huawei, το ρολόι προσφέρει αυτονομία 14 ημερών, όπως και οι προκάτοχοί του, κάτι που για πολλές εταιρίες του ανταγωνισμού, είναι άπιαστο όνειρο. Φυσικά το ρολόι είναι συμβατό με όλα τα λειτουργικά συστήματα των smartphones, όπως iOS, Android και φυσικά HarmonyOS.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.