Σε χθεσινό άρθρο μας είδαμε πως μπορούμε να έχουμε 4GB δωρεάν internet κάθε μήνα σε Cosmote What’s UP. Σε αυτό το άρθρο όμως θα μιλήσουμε όμως λίγο για το Cosmote Mobile Basic το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις αριθμό κινητού με κόστος μόλις 4.81 ευρώ ευρώ το μήνα, χωρίς να βάζεις κάρτα ανανέωσης.

Όπως κατάλαβες σε τόσο χαμηλή τιμή κάθε κίνηση που κάνεις έχει χρέωση. Να επισημάνουμε ακόμη ότι το πρόγραμμα δεν είναι διαθέσιμο στο site της Cosmote, αν και αναφέρεται εδώ στον τιμοκατάλογο. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να καλέσεις στο 13888 για να επικοινωνήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και να το ενεργοποιήσεις.

COSMOTE MOBILE BASIC
Μηνιαίο Πάγιο
4,81 €
Εθνικές κλήσεις (ομιλία και Video Κλήσεις)
0,01356 €/δευτ.
Κλήσεις (ομιλία και Video Κλήσεις) προς Ευρωπαϊκή Ένωση
0,2592 €/λεπτό
Αποστολή γραπτών μηνυμάτων πρός Εθνικά Δίκτυα
0,275 €/SMS
Αποστολή γραπτών μηνυμάτων πρός Δίκτυα Ευρωπαϊκής Ένωσης
0,0814 €/SMS
Αποστολή γραπτών μηνυμάτων πρός Ξένα Δίκτυα
0,2440 €/SMS
Χρέωση για πλοήγηση στο Internet χωρίς την υπηρεσία COSMOTE My Internet
0,0053 €/MB

 

Δες εδώ πως μπορείς να πάρεις 4GB δωρεάν internet στο What’s UP για πάντα

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για ποιον λόγο θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να επιλέξει αυτό το προϊόν – πρόγραμμα; Με καρότο κινητό μπορεί να βάζει μια κάρτα των €12 κάθε 3 μήνες ακριβώς. Έτσι, με €4 τον μήνα (δηλαδή σχεδόν 20% λιγότερο από το πρόγραμμα που αναφέρετε), θα έχει αριθμό κινητού.

    Με το καρτοκινητό θα μπορεί μάλιστα επιπλέον να κάνει χρήση του χρηματικού υπολοίπου της κάρτας εντός των 2 πρώτων μηνών όπως επιθυμεί. Τηλεφωνικές κλήσεις, δεδομένα, SMS, ακόμα και υπηρεσίες υψηλής χρέωσης και συμμετοχή σε διαγωνισμούς τηλεοπτικών εκπομπών!

  2. Τα 4,81€ θα έπρεπε να δίνονται μία φορά στην αρχή εφάπαξ με την αγορά της υπηρεσίας-sim.
    Για διατήρηση της σύνδεσης 2€ το πολύ κάθε μήνα (σαν παγίο τέλος)
    Αν θελει η Κοσμοτε να είναι τίμια.

  3. Ta πάντα μια απάτη στην Ελλαδα: Επειδή ταξιδεύω συχνά έχω διάφορες κάρτες. Γερμανική κάρτα, έδωσα 10 ευρώ πριν 5 χρόνια και δεν ανανέωσα ΠΟΤΕ το χρόνο μου, (διότι απλά με παίρνουν τηλέφωνο, ενώ δεν παίρνω ποτέ , εκτός σπάνιων περιπτώσεων. ). Στην Κοσμοτε πληρώνω 10 ευρώ τι δίμηνο, υποχρεωτικά! Κυπριακή κάρτα, πληρώνω 10 ευρώ το χρόνο για την ανανέωση. Χρησιμοποιώ επίσης το προγραμμα της Συτα όπου με 10 ευρώ μου παρέχει 50GB ίντερνετ για 31 μερες, 200 sms, 500 λεπτά ομιλίας. Η ελληνική κυβέρνηση γιατί ανέχεται αυτή την εκμετάλλευση? Μήπως κάποια στελέχη της τρώνε με χρυσά κουτάλια?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.