Η Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο μοντέλο της δημοφιλούς σειράς FE, προσφέροντας την έκδοση Fan Edition του Galaxy S24 σε προσιτή τιμή. Το Samsung Galaxy S24 FE θα συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά των flagship μοντέλων της σειράς Galaxy S24, σε τιμή κάτω από τα 600 ευρώ, σύμφωνα με τον γνωστό leaker Yogesh Brar.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι η μεγάλη οθόνη του S24 FE, που θα είναι στις 6.7 ίντσες, αντί για τις 6.4 ίντσες που είχαν οι προηγούμενες εκδόσεις FE. Έτσι, το νέο μοντέλο γίνεται πιο ελκυστικό για όσους επιθυμούν μια μεγάλη οθόνη χωρίς να πληρώσουν τα 1.200 ευρώ που κοστίζει το S24+.

Σύμφωνα με τις πηγές, το Samsung Galaxy S24 FE θα έχει οθόνη OLED 6.7″ FHD+ 120Hz, επεξεργαστή Exynos 2400e ή Snapdragon 8 Gen 3 στις ΗΠΑ, τριπλή κάμερα (50MP κύρια, 12MP υπερευρυγώνια, 8MP τηλεφακός), selfie 10MP, αποθηκευτικό χώρο 128GB/256GB, μπαταρία 4.600mAh με φόρτιση 25W, και IP68 πιστοποίηση για ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη.

Αν και η μπαταρία παραμένει ίδια με τον προκάτοχό του S24 FE, το νέο chipset και η αποδοτική οθόνη υπόσχονται βελτιωμένη αυτονομία. Το Galaxy S24 FE μοιάζει να είναι μια αξιόλογη αναβάθμιση, με καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη οθόνη, σε μια τιμή που θα το κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Exynos διαβάζω και με πιάνει μια αηδία..!!! Πότε ξανά λεφτά για το πείραμα της Σαμσουνγκ…!!!

  2. Tο S25+ κάνει 800€ και όχι 1200€ μην κοιτάζεις τον τιμοκατάλογο της Samsung, δες bestprice and skroutz.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.