Αν είσαι καλύτερος, τρόλαρέ τους! Αυτό φαίνεται να πιστεύει Honor και το κάνει πράξη με την κυκλοφορία του λεπτότερου αναδιπλούμενου τηλεφώνου στον κόσμο, την επόμενη εβδομάδα. Ο λόγος για το Honor Magic V3, που είναι ένα θαύμα μηχανικής, δείχνοντας στην Samsung πως είναι ένα πραγματικά λεπτό αναδιπλούμενο. Τώρα, η Honor θεώρησε πως είναι η κατάλληλη ώρα για να χρησιμοποιήσει έναν μικρο-καλλιτέχνη για να τρολάρει τη Samsung σχετικά με αυτό.

Ο 78χρονος Γκράχαμ Σορτ είναι ένας διάσημος χαράκτης,  που δημιουργεί τρομερά μικρά έργα σε διάφορες επιφάνειες. Τα έργα αυτά είναι τόσο πολύπλοκα και δύσκολα, που μέσα σε ένα χρόνο κάνει μόνο τέσσερα. Αφού λοιπόν δημιούργησε μικροσκοπικές γκραβούρες για την Kim Kardashian, ήρθε η ώρα να δημιουργήσει μια μικροσκοπική συγγνώμη για τους κατόχους Galaxy Z Fold 6, εκ μέρους της Honor. Το κείμενο, χαράσετε στο πλευρό του Honor Magic V3.

Magic V3

Η χάραξη έγινε στην πλαϊνή πλευρά του Magic V3, που έχει μέγεθος μόλις 4.35 χιλιοστών. Η Honor επέλεξε ένα κείμενο απολογίας για τους κατόχους Galaxy Z Fold συσκευών. Μπορείτε να το διαβάσετε παρακάτω:

«Αγαπητοί ιδιοκτήτες Samsung Galaxy Z Fold, λυπούμαστε. Γνωρίζουμε ότι ήσασταν ενθουσιασμένοι που αγοράσατε ένα τηλέφωνο που διπλώνει στη μέση και χωράει στην τσέπη σας, αδέξια. Σας υποσχέθηκαν το μέλλον, ένα τεχνικό θαύμα, ένας κόσμος απεριόριστων πολλαπλών εργασιών και επιδόσεων. Και τώρα, μάλλον κοιτάς το νέο HONOR Magic V3 και νιώθεις λίγο… προδομένος. Το μέγεθος μετράει και νιώθουμε τον πόνο σας. Σαν να σας προτείνουν ένα χρυσό μετάλλιο και μετά να έρθετε τελευταίος στον αγώνα, η γνώση ότι υπάρχει ένα λεπτότερο, ελαφρύτερο και πιο ανθεκτικό αναδιπλούμενο είναι αρκετή για να κάνει οποιονδήποτε να αμφισβητήσει τις επιλογές του. Το καταλαβαίνουμε. Ήσασταν ένας από τους πρώτους υιοθέτες, ένας πρωτοπόρος που μπήκε γενναία στην αχαρτογράφητη περιοχή των αναδιπλούμενων οθονών με αμφισβητήσιμη ανθεκτικότητα. Σου αξίζουν καλύτερα. Στην πραγματικότητα, αξίζεις ένα χρυσό μετάλλιο. Με κάθε σοβαρότητα, εμείς στην HONOR δεσμευόμαστε να ξεπεράσουμε τα όρια της τεχνολογίας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή αναδιπλούμενη εμπειρία. Απλώς λέμε… δεν πειράζει να νιώθεις απογοητευμένος. Το ίδιο θα νιώθαμε».

Η αλήθεια είναι πως η Honor κατάφερε να φτιάξει ένα τηλέφωνο, που όταν είναι διπλωμένο, έχει το πάχος ενός απλού τηλεφώνου. Την ίδια στιγμή είναι τρομερά δυνατό σε επιδόσεις και έχει μια πολύ ικανή κάμερα, επιπέδου ναυαρχίδας. Με πάχος όταν είναι διπλωμένο, στα 9.2mm, η Honor δεν θα άφηνε την Samsung να δραπετεύσει αλώβητη.

Όλα αυτά, όταν έχει νέο μεντεσέ από χάλυβα και στο εσωτερικό ενσωματώνει νέο σύστημα ψύξης, με vapor chamber. Μάλιστα, χώρεσε όλα τα παραπάνω, σε μια συσκευή που όταν ξεδιπλώνει, έχει πάχος μόλις 4.5 χιλιοστά.

Steve Jobs: Ο λόγος που αγόραζε το ίδιο αυτοκίνητο κάθε έξι μήνες

Η μικροσκοπική πλάκα που ενσωματώνεται στην συσκευή, από τον Graham, φέρει 166 λέξεις και χρειάστηκαν 90 ώρες για να δημιουργηθεί. «Δεν ήταν μόνο η λεπτότητα που με έβαλε σε δοκιμασία, καθώς το εκπληκτικά ανθεκτικό μέταλλο απαιτούσε τη χρήση καρφίδων με μύτη από διαμάντι για τη χάραξη», εξηγεί ο Graham.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάθε εμπόδιο για καλό!!! (Απλώς λέμε… δεν πειράζει να νιώθεις απογοητευμένος. Το ίδιο θα νιώθαμε)

  2. Ξέρουμε κάτι επίσημο για επιστροφή της Honor στην Ελλάδα?
    Υπάρχει τέτοια προοπτική?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.