Αν ψάχνεις για ένα οικονομικό tablet με μέγεθος κάτω από 10 ίντσες, το νέο Redmi Pad SE 8.7 μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή για σένα. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, μία με Wi-Fi μόνο και μία με LTE συνδεσιμότητα. Και οι δύο εκδόσεις είναι τώρα διαθέσιμες στην Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες αγορές, μετά το ντεμπούτο τους στην Ινδία τον προηγούμενο μήνα.

Ανεξαρτήτως ποια έκδοση του Pad SE 8.7 θα επιλέξεις, θα έχεις στα χέρια σου μια συσκευή με οθόνη IPS LCD 8.7 ιντσών, ανάλυση 800 x 1.340px, ρυθμό ανανέωσης 90Hz και αναλογία διαστάσεων 5:3. Η οθόνη προσφέρει φωτεινότητα έως 600 nits σε εξωτερικούς χώρους και διαθέτει μπροστινή κάμερα 5MP. Τα ηχεία με Dolby Atmos και η υποδοχή ακουστικών 3.5mm συμπληρώνουν την εμπειρία ήχου.

Στο πίσω μέρος, η συσκευή εξοπλίζεται με μία κάμερα 8MP που μπορεί να καταγράψει βίντεο σε ανάλυση FHD. Και οι δύο εκδόσεις του tablet διαθέτουν το chipset Helio G85 της MediaTek, που το συνοδεύουν 4GB RAM και αποθηκευτικός χώρος 64/128GB, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD κάρτας. Το λογισμικό είναι HyperOS βασισμένο σε Android 14. Η μπαταρία των 6.650mAh υποστηρίζει φόρτιση 18W, αν και ο φορτιστής που παρέχεται με τη συσκευή είναι 10W.

Το Redmi Pad SE 8.7 έρχεται σε τρία χρώματα: Graphite Gray, Aurora Green, και Sky Blue. Η τιμή για την έκδοση 4GB/64GB με Wi-Fi ξεκινά από τα 150 ευρώ, ενώ το LTE μοντέλο κοστίζει 30 ευρώ επιπλέον.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.