Όπως αναφέρει μέλος του lagonika.gr αν κάποιος πάει στο λογαριασμό του στη ΔΕΗ θα του δώσει και δεύτερο κουπόνι για να μπορέσει να πάρει και πάλι τους 9 μήνες συνδρομής εντελώς δωρεάν στον Ant1+.

Τα πρώιμα συμπτώματα του καρκίνου που όλοι αγνοούν

Καλησπέρα σας, τυχαία περιηγήθηκα σε αυτή την προσφορά η οποία έχει αναρτηθεί παλαιότερα και εδώ και διαπίστωσα το εξής πολύ πολύ ενδιαφέρον:

παρόλο που είχα λάβει το κουπόνι (από την ίδια προηγούμενη προσφορά) και ενεργοποίησα τη δωρεάν συνδρομή (δεν έχει λήξει ακόμα), μέσω του myrewardscoupons.dei.gr μου δόθηκε και δεύτερο κουπόνι με ισχύ ενεργοποίησης μέχρι και 31/12/2025.

Δηλαδή, η εν λόγω προσφορά δεν αφορά μόνο αυτούς που δεν έλαβαν ποτέ το σχετικό κουπόνι, αλλά και αυτούς που έχουν ήδη λάβει ένα κουπόνι (και έχουν ενεργοποιήσει την προσφορά) και μπορούν εκ νέου, να λάβουν και δεύτερο κουπόνι για επιπλέον 9 μήνες δωρεάν συνδρομής!

Καλή διασκέδαση!

Υ.Γ. Για τη λήψη του κουπονιού και ενεργοποίηση της προσφοράς, απαιτείται λογαριασμός στο mydei.dei.gr

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά κάνουν και το δίνουν δωρεάν. Το έχω εδώ και 2 χρόνο σχεδόν και δεν μπορώ να πω ότι έχω τρελαθεί. Για να ξεκινήσεις να δεις κάτι στις 20:00 πρέπει να το βάλεις να φορτώσει από τις 19:40. Το Ertflix που είναι και δωρεάν είναι καλύτερο. Δεν μιλάω για τα άλλα. Βλέπω φόρμουλα και εκεί που βλέπω με πετάει ξαφνικά και δεν μπορώ να συνδεθώ ξανά. Άσε από το κινητό που με καμία προσευχή δεν λέει να συνδεθεί λ. Για εμένα δεν αξίζει θα έπρεπε όχι 9 αλλά να είναι δωρεάν για πάντα. Είναι η ποιό άθλια πλατφόρμα για streaming . Ειδικά να βάλετε να δείτε μπάλα εκεί έχει πολύ γέλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.