Αν έχεις εξαντλήσει όλες τις άλλες επιλογές των συμβολαίων ή αν για οποιονδήποτε λόγω δεν μπορείς να πας σε συμβόλαιο σε κάποια εταιρεία, ο μόνος πάροχος με πραγματικά απεριόριστο internet στη καρτοκινητή, είναι η Cosmote.

Αυτές είναι όλες οι αλλαγές στις μεταφορές χρημάτων

Μέσω του Giga Week Unlimited του What’s UP, έχεις πραγματικά απεριόριστο internet με μόλις 6.50 ευρώ για μια εβδομάδα, με τη Cosmote ήδη εδώ και πολλούς μήνες να έχει βγάλει τον περιορισμό ενεργοποιήσεων του πακέτου ανά μήνα.

Έτσι 4 εβδομάδες x 6.50 ευρώ μας κάνει 26 ευρώ το μήνα, ακόμη χαμηλότερα δηλαδή και από το Cosmote Neo που το αντίστοιχο πρόγραμμα κοστίζει 33 ευρώ. Είναι η μόνη καρτοκινητή στην Ελλάδα με πραγματικά απεριόριστο internet, η Vodafone έχει όριο τα 300GB, ενώ και η Nova έβαλε τέλος στα απεριόριστα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.