Λέγεται ότι η Apple δοκιμάζει ένα νέο “άκαμπτο πλαστικό” για το επερχόμενο Watch SE 3. Αυτή η αλλαγή μπορεί να μειώσει το κόστος παραγωγής και πιθανώς την τελική τιμή. Ωστόσο, θα μπορούσε να επηρεάσει τη γνώμη των καταναλωτών; Θα το επέλεγαν ως φθηνότερο και ας είναι πλαστικό;

Το πρώτο Watch SE κυκλοφόρησε το 2020, μαζί με τα Watch Series 6. Παρά την έλλειψη Always-On Display και ECG, ήταν μια οικονομική επιλογή στα $279. Η ανανεωμένη έκδοση του 2022, με τιμή στα $249, έφερε τον ίδιο επεξεργαστή με τα Watch Series 8, αλλά αντικατέστησε το κεραμικό πίσω μέρος με πλαστικό.

Σύμφωνα με τον Mark Gurman, η στροφή σε άκαμπτο πλαστικό είναι “όλο και πιο πιθανή” και θα μπορούσε να επιτρέψει περισσότερα χρώματα. Το νέο Apple Watch SE αναμένεται τον επόμενο μήνα μαζί με τα νέα iPhone 16. Η επόμενη γενιά του SE θα έχει πιθανόν νέο επεξεργαστή, είτε τον S9 από τα περσινά Series 9, είτε τον καινούργιο S10. Αυτό σημαίνει αυξημένη ταχύτητα για τους χρήστες.

Εάν η Apple προσθέσει δυνατότητες όπως το ECG ή την Always-On Display, χωρίς αύξηση τιμής, το νέο SE θα είναι πολύ ελκυστικό. Εναλλακτικά, αν η τιμή μειωθεί στα $199 ή $229, πιθανώς θα αυξηθούν οι πωλήσεις του, και ας είναι πλήρως πλαστικό. Ό,τι και να επιλέξει η Apple, το Watch SE 3 έχει τη δυνατότητα να γίνει το αγαπημένο smartwatch πολλών – ειδικά αν συνδυάσει προσιτή τιμή με νέες δυνατότητες υγείας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.