Τι μπορούμε να περιμένουμε από το επερχόμενο Apple Watch SE τρίτης γενιάς, γνωστό ως Watch SE 3, που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος; Παρά τις περιορισμένες φήμες γύρω από αυτό το νέο χαμηλού κόστους smartwatch της Apple, υπάρχουν ορισμένα πιθανά χαρακτηριστικά που αναφέρουν διάφορες πηγές.

Σύμφωνα με την εταιρεία τεχνολογικών ερευνών Omdia, το Apple Watch SE τρίτης γενιάς αναμένεται να υιοθετήσει το σχεδιασμό του Apple Watch Series 7, διαθέτοντας τα ίδια μεγέθη οθόνης με το Series 8. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα κυκλοφορήσει σε μεγέθη 41mm και 45mm, προσφέροντας σχεδόν 20% μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης σε σύγκριση με το σημερινό Apple Watch SE.

Όσον αφορά τις επιδόσεις, το νέο Apple Watch SE 3 είναι πιθανό να είναι εξοπλισμένο με το chip S9, το οποίο βασίζεται στο chip A15 Bionic. Αυτή η αναβάθμιση υπόσχεται 30% ταχύτερες επιδόσεις και 60% περισσότερα τρανζίστορ από το προηγούμενο chip S8, επιτρέποντας ταχύτερες αποκρίσεις, βελτιωμένες δυνατότητες στη Siri και βελτιωμένη ακρίβεια.

Αν και το Apple Watch SE τρίτης γενιάς μπορεί να μην περιλαμβάνει προηγμένα χαρακτηριστικά υγείας, όπως ο αισθητήρας οξυγόνου αίματος, η εφαρμογή ECG ή το chip Ultra Wideband, ενδέχεται να δει βελτιώσεις, όπως η εισαγωγή δυνατότητας ταχύτερης φόρτισης, παρόμοια με το Apple Watch Series 7.

Επιπλέον, το νέο μοντέλο, το Apple Watch SE 3, αναμένεται να διατηρήσει ορισμένα χαρακτηριστικά από τον προκάτοχό του, όπως η χρωματικά προσαρμοσμένη πίσω θήκη από σύνθετο νάιλον για τη μείωση του κόστους. Η Apple θα κρατήσει την premium κεραμική πίσω θήκη για τη βασική σειρά έξυπνων ρολογιών της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.