Όλοι oι συνδρομητές COSMOTE επικοινωνούν στην Ευρώπη σαν να είναι στην Ελλάδα!

Όπου κι αν ταξιδεύεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση κάνεις χρήση του δωρεάν χρόνου ομιλίας, των διαθέσιμων MB και SMS του προγράμματός σου, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, σαν να είσαι στην Ελλάδα!

Εντοπίστηκαν παράξενα φώτα στην ατμόσφαιρα της Γης

Πιο συγκεκριμένα ισχύουν τα παρακάτω:

Εξερχόμενες κλήσεις: Όταν καλείς από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Ελλάδα ή προς οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ε.Ε:

Χρησιμοποιείς τον δωρεάν χρόνο ομιλίας (προς όλους ή προς τρίτα εθνικά δίκτυα) του προγράμματος ή του πακέτου σου για κλήσεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς επιπλέον χρέωση.

Αν δεν έχεις διαθέσιμο δωρεάν χρόνο ομιλίας, χρεώνεσαι σύμφωνα με τις εθνικές χρεώσεις του προγράμματός σου προς τρίτα εθνικά δίκτυα.
Εισερχόμενες κλήσεις:

Οι κλήσεις που δέχεσαι όταν βρίσκεσαι στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δωρεάν και δεν καταναλώνουν από τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας του προγράμματος ή του πακέτου σου.

Χρήση δεδομένων:
Χρησιμοποιείς τα δωρεάν MB του προγράμματος ή του πακέτου σου για πλοήγηση στο Internet χωρίς επιπλέον χρέωση.
Αν δεν έχεις διαθέσιμα ΜΒ, χρεώνεσαι σύμφωνα με τις εθνικές χρεώσεις του προγράμματός σου.

Σε περίπτωση που εφαρμόζεται πολιτική ορθής χρήσης (FUP) με όριο στα ΜΒ για δωρεάν κατανάλωση εντός ΕΕ, μόλις καταναλώσεις τα διαθέσιμα ΜΒ για δωρεάν χρήση στην ΕΕ και

φτάσεις το όριο, θα ενημερωθείς με γραπτό μήνυμα.
Εάν έχεις διαθέσιμα ΜΒ από άλλο πρόγραμμα ή πακέτο για δωρεάν χρήση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε πρώτα θα καταναλωθούν αυτά και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η κατανάλωση ΜΒ πέραν των παραπάνω ορίων με επιπλέον χρέωση 0,002114€/ΜΒ.

Εάν δεν έχεις διαθέσιμα ΜΒ από άλλο πρόγραμμα ή πακέτο για δωρεάν χρήση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε θα καταναλώσεις τα ΜΒ πέραν των παραπάνω ορίων με επιπλέον χρέωση 0,002114€/ΜΒ.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πακέτα όπου εφαρμόζεται πολιτική ορθής χρήσης που θέτει όριο στα MB που μπορούν να καταναλωθούν δωρεάν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα από τον πίνακα στην ενότητα «Σε ποια προγράμματα /πακέτα εφαρμόζεται πολιτική ορθής χρήσης;»

Δες σε ποια προγράμματα /πακέτα εφαρμόζεται πολιτική ορθής χρήσης εδώ

Αποστολή γραπτών μηνυμάτων (SMS):
Χρησιμοποιείς τα δωρεάν SMS του προγράμματος ή του πακέτου σου (προς τρίτα εθνικά δίκτυα ή προς όλους) για αποστολή γραπτών μηνυμάτων εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς επιπλέον χρέωση. Αν δεν έχεις διαθέσιμα SMS, χρεώνεσαι σύμφωνα με τις εθνικές χρεώσεις του προγράμματός σου προς τρίτα εθνικά δίκτυα.

Η λήψη SMS & MMS στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν χρεώνεται.

Στις παραπάνω αναφερόμενες τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ και Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 10%. Πακέτα και προσφορές που παρέχονται δωρεάν δεν επιβαρύνονται με ΦΠΑ και τέλος κινητής. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτο ισχυει εδω και αρκετα χρονια, με ολα τα δικτυα… Τελευταία βλεπω πολλα χαζά και μαλλον πρεπει να σταματησω να κανω κλικ

  2. Πρόσφατα λοιπόν στην Ιταλία που πήγα από τα απεριόριστα που έχω στο καρτοσυμβόλαιο η cosmote μου έδωσε 4gb.
    Αυτά που λένε είναι παπαριες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.