Ένας γαλλικός ιστότοπος απέκτησε καλούπια της σειράς iPhone 16, τα οποία δείχνουν μια μικρή αλλά αξιοσημείωτη αλλαγή στον δακτύλιο φόρτισης του MagSafe. Τα καλούπια αντικατοπτρίζουν επίσης τις αλλαγές που περιμένουμε να δούμε στη διάταξη της κάμερας στο βασικό και στο Plus μοντέλο.

Το MagSafe εισήχθη για πρώτη φορά στη σειρά iPhone 12 και έκανε αμέσως την ασύρματη φόρτιση πιο βολική και πιο αξιόπιστη. Αυτές τις μέρες, πολλοί χρησιμοποιούν τη λειτουργία όχι μόνο για να φορτίζουν τα iPhone, αλλά και για να τα στερεώνουν μαγνητικά σε βάσεις.

Το σύστημα απαιτεί ένα δαχτυλίδι από μαγνήτες και πηνία, αλλά αν τα καλούπια των iPhone 16 που δημοσιεύθυκαν είναι αλήθινα, τότε η Apple φαίνεται να έχει καταφέρει να μειώσει το πάχος του δαχτυλιδιού. Μπορείτε να δείτε μια σύγκριση μεταξύ των καλουπιών για του 15 Pro και του 16 Pro:

iPhone 16 MagSafe Molds

Αυτό φαίνεται να δείχνει ότι ο δακτύλιος είναι σημαντικά λεπτότερος, δίνοντάς του μικρότερη εξωτερική διάμετρο. Ο ιστότοπος υποδηλώνει ότι αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι κατασκευαστές αξεσουάρ θα πρέπει να προσαρμόσουν τους φορτιστές τους, αλλά αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο. Ελπίζουμε η νέα σειρά iPhone να παραμείνει συμβατή με όλους τους υπάρχοντες φορτιστές MagSafe και Qi2.

Τα καλούπια δείχνουν επίσης την κάθετη διάταξη της κάμερας που περιμένουμε να δούμε στο βασικό μοντέλο iPhone 16 και στο 16 Plus. Αυτό το σύστημα αναμένεται να φέρει χωρικές δυνατότητες εγγραφής βίντεο σε ολόκληρη τη σειρά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.