Πριν από μερικές ημέρες πήραμε ένα νέο αριθμό κινητής μαζί με το νέο μας απόκτημα, Huawei P40 Lite E και είπαμε να δοκιμάσουμε πάλι το viber ως τη βασική εφαρμογή κλήσεων. Και φυσικά, το viber μας καλωσόριζε με μια welcome offer προσφορά, η οποία με 5.99 ευρώ σου προσφέρει απεριόριστα σε σταθερά και κινητά σε 50 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Viber welcome offer

Μάλιστα σου δίνει και μια εβδομάδα εντελώς δωρεάν σαν trial αλλά θα πρέπει να βάλεις μια κάρτα. Αν δεν επιθυμείς να συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς, μπορείς να το ακυρώσεις πάνω στην εβδομάδα και να μην πληρώσεις τίποτα. Κατανοώ ότι η μεγαλύτερη ανησυχία είναι τι κάνεις αν δεν έχεις σήμα. Όντως αυτό είναι πρόβλημα και ίσως βολεύει καλύτερα όσους βρίσκονται κοντά σε ένα wi-fi.

Πάντως, με ένα πακέτο 6 ευρώ έχεις απεριόριστη ομιλία χωρίς να δεσμεύεσαι με συμβόλαια και μιλάς και προς 30 χώρες παγκοσμίως. Οι χώρες στις οποίες μπορείς να καλέσεις είναι οι εξής: Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, bermuda, βραζιλία, Bunei Darussalam, καναδά, Κίνα, Κολομβία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Νησιά Φερόε, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Guam, Hong Kong, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ινδία, Ινδονησία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Λουξεμβούργο, Μαλαισία, Μάλτα, Μεξικό, Μογγολία, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Περού, Πολωνία, Πορτογαλία, Πουέρτο Ρίκο, Ρωσία κ.α.

Viber welcome offer

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές αλλά δυστυχώς πολλές φορές δεν μπορεί να σε ακούσει ο άλλος που καλείς και γενικότερα δεν είναι τόσο αξιόπιστη λύση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.