Το mobilefreaks.gr δημοσιεύει σήμερα μια πολύ χαρακτηριστική περίπτωση απάτης και που δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, πόσο θα πρέπει να προσέχουμε.

Με την άδεια του πελάτη μας σας κοινοποιούμε την επικοινωνία μας μαζί του, έτσι ώστε να προειδοποιήσουμε δυνητικούς αγοραστές μεταχειρισμένων #iphone για τη συγκεκριμένη απάτη. Τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται προς πώληση μεταχειρισμένες συσκευές #iphone (είτε στο fb marketplace είτε σε άλλα site αγγελιών) στις οποίες έχει γίνει #bypass (παράκαμψη) του #icloud μέσω #jailbreak.
Όπως διαβάζετε μετά απο restore το τηλέφωνο ξανακλειδώνει με αποτέλεσμα να συνειδητοποιούμε πώς έχουμε αγοράσει αθελά μας αμφιβόλου προέλευσης συσκευή. Ο λόγος που ο πελάτης μας έκανε restore ειναι οτι κατά τη διάρκεια του setup της εφαρμογής της Τραπεζάς της το σύστημα της απαγόρευσε την εγκατάσταση μιας και η συσκευή βρισκόταν σε καθεστώς #jailbreak. Εφιστούμε την προσοχή σας λοιπόν για αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων.
Υ.Γ.: Εννοείται ότι η απάντησή μας ήταν αρνητική στο ερώτημα του πελάτη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.