Η Xiaomi ανακοινώνει σήμερα επισήμως, ένα νέο ασύρματο φορτιστή, ο οποίος είναι των 20w με κυκλική βάση και με ένα οπίσθιο μέρος που μοιάζει έντονα σαν powerbank. Προσφέρεται σε μαύρο χρώμα με matte φινίρισμα. Ένα από τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να αναφερθούν, είναι ότι επιτρέπει την φόρτιση smartphone συσκευών τόσο σε οριζόντια όσο και σε κάθετη διάταξη.

Βασίζεται στην τεχνολογία Qi wireless charging που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την φόρτιση  συμβατών με την συγκεκριμένη τεχνολογία συσκευών, όπως Apple iPhones, Samsung Galaxy Note, και S series smartphones. Αν και είναι ικανός να φορτίσει smart devices ως 20w, συσκευές όπως το iPhone υποστηρίζουν μόλις 7.5w, ως εκ τούτου ο χρόνος φόρτισης διαφοροποιείται ανάλογα με τη συσκευή. Η τιμή του στη Κίνα, διαμορφώνεται στα 14 δολάρια περίπου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.