Το AnTuTu προέβη στη δημοσίευση ορισμένων πολύ σημαντικών στατιστικών στοιχείων για τις συσκευές που τρέχουν το benchmarking software. Κάτι τέτοιο, σημαίνει δηλαδή ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικά ολόκληρης της αγοράς των Android smartphone συσκευών, δίνουν όμως μια πολύ καλή εικόνα για το τι προτιμούν οι enthusiasts.

Η πρώτη κατηγορία, είναι η ανάλυση της οθόνης. Σύμφωνα λοιπόν με τα διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία, η πιο δημοφιλής ανάλυση της οθόνης είναι εκείνη των 1080p. Το 24.73% των smartphones χρησιμοποιεί Full HD 16:9 panel, συνοδευόμενο από ένα ποσοστό 17.19%  με τις αποκαλούμενες FHD+. Ένα ποσοστό  16.09% έχει ακόμη υψηλότερες 1080 x 2248 και 1080 x 2280 pixel displays.

Επιπλέον, ένα ποσοστό της τάξεως του 73.5% που έχουν τρέξει το AnTuTu benchmark διαθέτουν οχταπύρηνο  SoC, ενώ το  21.9% τετραπύρηνο.

Όσον αφορά την RAM, το 36.51% έχει 6GB RAM, ενώ το 31.70% 4GB RAM. Η τρίτη θέση καταλαμβάνεται από εκείνα τα smartphones με 3GB RAM. Τέλος, αναφορικά με αποθηκευτικό χώρο των συσκευών, αποδεικνύεται ότι την πρώτη θέση καταλαμβάνουν smartphones με 64GB, ενώ η δεύτερη πιο δημοφιλή επιλογή είναι εκείνη των 128GB.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.