Συγκεκριμένα, αν φέρεις κάποιον φίλο, φαίνεται να δίνει μέχρι τις 10 Μαΐου 50 ευρώ σε εσένα με κάποιες προϋποθέσεις.

 • Να εγγραφείς μέχρι τις 10  Μαΐου ανοίγοντας λογαριασμό
 • Να προσθέσεις χρήματα στο λογαριασμό μέσω χρεωστικής κάρτας ή τραπεζική μεταφορά
 • Να παραγγείλεις μια φυσική χρεωστική κάρτα
 • Να πραγματοποιήσεις 3 αγορές με ελάχιστο ποσό τα 5 ευρώ

Στη συνέχεια βγάζεις μια εικονική κάρτα, τη βάζεις σε Apple Pay Google Pay και κάνεις 3 συναλλαγές των 5.10 τουλάχιστον (για να είσαι safe), χωρίς να περιμένεις τη χρεωστική.

Αν το σκεφτόμαστε σωστά μπορείς να γράψεις κάποιο μέλος της οικογένειά σου και να πάρεις το 50αρικο εύκολα, – 6.99 ευρώ που στοιχίζει η κάρτα. Μπορείς να ξεκινήσεις κάνοντας εγγραφή εδώ (referal link) αν δεν είσαι μέλος ήδη και στη συνέχεια να εγγράψεις κάποιο μέλος της οικογένειά σου με το δικό σου σύνδεσμο κάνοντας τις ενέργειες από πάνω για να πάρεις και εσύ το 50αρικο.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δήθεν 60 ευρώ αν κάνης σε 10 μέρες.την κάναμε την ίδια μέρα και μας λέει πέρασαν 10 μέρες κ διαγραφη τ 60

 2. Δεν είναι το ίδιο ποσό για όλους. Για κάθε “προωθητική περίοδο” προσφέρει σε κάθε χρήστη ένα προνόμιο για να προσκαλέσει έως 5 άτομα με το referral link του. Το προνόμιο αυτό είναι είναι 3 μήνες premium (αξίας περίπου 20€), είτε χρηματικό ποσό από 25€ έως 70€, ό,τι σου τύχει. Συνήθως όσο περνάει ο καιρός και παλιώνει ένα account, το έπαθλο που η εταιρεία είναι διατεθειμένη να δώσει για την πρόσκληση φίλων ελαττώνεται.

 3. Όπου ακούς ότι δίνουν χρήματα για το ένα ι για το άλλο έτσι απλά δεν πρέπει να αποκλείσουμε και την πιθανότητα φαινομένου τύπου πυραμίδας ,
  Εγώ έχω λογαριασμό στην συγκεκριμένη τράπεζα αλλά κρατάω μικρά ποσά
  Δεν έχω δει να πληρώσει άλλη τράπεζα για διεύρυνση πελατείας με τον τρόπο αυτό
  Κάτι δεν μου αρέσει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.