Οι εταιρείες και οι καταναλωτές βίωσαν την τρέλα του 3D πριν περίπου μία δεκαετία, με τις εταιρείες να κάνουν ότι μπορούν για να προσφέρουν 3D προβολή με κάθε τρόπο και τους καταναλωτές να προσπαθούν να καταλάβουν, σε πολλές περιπτώσεις, πώς κάτι είναι 3D ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Η πορεία ήταν λίγο απογοητευτική, οι εταιρείες δεν κατάφεραν πολλά, άλλαξαν προσέγγιση και κατεύθυνση, και οι καταναλωτές έμειναν να περιμένουν το επόμενο βήμα.

Πλέον έχουμε πολλές λύσεις για 3D περιεχόμενο, αλλά αυτό αρκετές φορές απαιτεί τη χρήση ειδικού εξοπλισμού. Ωστόσο, η ZTE επιστρέφει στα “παλιά” και λανσάρει ένα προϊόν που προσφέρει 3D προβολή χωρίς γυαλιά ή ειδικό εξοπλισμό. Στην MWC 2023, η ZTE παρουσίασε το Nubia Pad 3D που ανέπτυξε σε συνεργασία με τη Leia Inc, μία εταιρεία που επικεντρώνεται στο 3D display hardware και υπηρεσίες περιεχομένου.

Το Nubia Pad 3D έχει 12.4 ιντσών IPS LCD οθόνη με 2.560 x 1.600 pixels ανάλυση, 120Hz ρυθμό ανανέωσης, και 16:10 αναλογία. Το πάνελ διαθέτει ένα στρώμα DLB με λειτουργία Leia 3D Lightfield και μπορεί με τη χρήση λογισμικού να μετατρέπει τυπικό 2D περιεχόμενο σε 3D, σε πραγματικό χρόνο. Η συσκευή διαθέτει 16MP διπλό σύστημα καμερών και 8MP διπλή μπροστινή κάμερα.

Οι μπροστινές κάμερες παρακολουθούν το πρόσωπο του χρήστη για να επιτρέπουν στο ZTE Nubia Pad 3D να παρέχει την όσο το δυνατόν καλύτερη 3D εμπειρία θέασης, ενώ τόσο το μπροστά σύστημα καμερών όσο και το πίσω επιτρέπουν τη λήψη 3D φωτογραφιών και βίντεο, καθώς και το σκανάρισμα αντικειμένων.

ZTE Nubia Pad 3D Launch

Ο επεξεργαστής του Nubia Pad 3D είναι ο Snapdragon 888 και πάει πακέτο με 8GB μνήμη RAM, 128GB ή 256GB επεκτάσιμος μέσω microSD αποθηκευτικός χώρος, και 9.070mAh μπαταρία που υποστηρίζει 33W γρήγορη φόρτιση. Το tablet τρέχει Android 13 και έχει περασμένες out of the box πολλές εφαρμογές της Leia και το κατάστημα εφαρμογών της που δίνει πρόσβαση σε πάνω από 50 3D παιχνίδια και περισσότερες από 1200 3D εκπαιδευτικές εφαρμογές.

Το ZTE Nubia Pad 3D κυκλοφορεί τον Απρίλιο σε επιλεγμένες αγορές, ενώ η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τις τιμές των δύο εκδόσεων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.