Η Revolut πραγματικά μας έχει λύσει τα χέρια. Δωρεάν μεταφορές και εμβάσματα σε όλους ακόμη και στο δωρεάν πακέτο, συνάλλαγμα, κρυπτονομίσματα, μετοχές ακόμη και επενδύσεις σε χρυσό, ασήμι κ.α. Πλήθος λόγων να την επιλέξεις και να την χρησιμοποιήσεις. Ωστόσο υπάρχουν εναλλακτικές προτάσεις και σε αυτό το σύντομο άρθρο κάνουμε μια σύντομη αναφορά σε αυτές.

N26

Μια εξαιρετική εναλλακτική είναι η N26, η οποία είναι μια Γερμανική τράπεζα. Μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό, να μαζεύεις τις οικονομίες σου, να βγάλεις χρεωστική κάρτα. Μόλις ανοίξεις τον λογαριασμό σου μπορείς να καταθέσεις χρήματα, η χρεωστική θα έρθει στο σπίτι σου. Σου δίνει ΙΒΑΝ δηλαδή και με το integration που παρέχει με την Wise παρέχει χαμηλού κόστους μεταφορές χρημάτων.

Monese

Η Monese είναι μια ακόμη η υπηρεσία η σου προσφέρει έναν λογαριασμό τον οποίο μπορείς να φορτώσεις χρήματα και να βγάλεις κάρτες για τις online συναλλαγές τους. Μια κλασσική εφαρμογή πληρωμών. Παράλληλα αν κάνεις εγγραφή στη Wise θα μπορέσεις γρήγορα και το σημαντικότερο με μικρό κόστος να μεταφέρεις χρήματα σε οποιονδήποτε λογαριασμό. Το Wise στην ουσία προωθεί τον εαυτό του ως ένα app μεταφοράς χρημάτων με χαμηλό κόστος και προμήθειες.

BunQ

Τέλος έχουμε δοκιμάσει και το BunQ αλλά δυστυχώς έχει υψηλές προμήθειες. Ο απλός λογαριασμός δηλαδή δεν σου δίνει φυσικές χρεωστικές κάρτες, αλλά απλά μια virtual προπληρωμένη. Αν επιλέξεις κάποιο μεγαλύτερο πακέτο με συνδρομή σου δίνει φυσικές κάρτες μέχρι και πιστωτική κάρτα (credit card) την οποία φορτώνεις εσύ με χρήματα, αν και αγνοούμε κατά πόσο θα μπορεί να δεχτεί δόσεις.

Υπάρχουν πλήθος λύσεων εκεί έξω, ωστόσο η Revolut συνεχίζει να κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. H Revolut δε λέει ούτε για μετοχές ούτε για ομόλογα, πόσο μάλλον για κρυπτονομίσματα! 1.5% προμήθεια για κάθε ανταλλαγή κρυπτονομίσματος με ευρώ, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Απλά δεν προτείνεται με την καμία..

  2. Οταν μετατρεψω τα κρυπτονομισματα που εχω σε ευρω,πως μπορω να πληρωνω με αυτα,χωρις να τα φερω στη τραπεζα μου κα να πληρωσω φορο?

  3. Γνωρίζει κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω ανάληψη μεγάλου ποσού χωρίς να πληρώσω τόσο μεγάλη προμήθεια; εάν τα σπάσω σε δύο τρεις αναλήψεις φαντάζομαι δεν έχει νόημα . Για δώστε τα φώτα σας όσοι γνωρίζετε ρε παιδιά….

  4. 999 €0,50% 1001 € 2,5% πολλές κινήσεις με 990€ τη φορά τα φέρνεις να η ελληνικές τράπεζες χρεώνουν 3,5€ για το ποσο των 500€ ,,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.