Φαίνεται ότι η διαρροή περί 2 εκδόσεων που είδαμε σήμερα από τον Eldar Murtazin για 2 συσκευές Samsung Galaxy S5 να έχει κάποια βάση. Η Spigen, κατασκευάστρια εταιρεία θηκών για κινητά ήδη ανέβασε στο Amazon θήκες που προορίζονται για την συσκευή. Από τις φωτογραφίες που μας παρουσιάζουν τα προϊόντα της φαίνεται να υπάρχουν 2 διαφορετικά Galaxy S5.

galaxy s5 spigen (2)

Αυτό που διακρίνεται ξεκάθαρα είναι το dual-flash της συσκευής κάτω απ’την κάμερα. Επίσης βλέπουμε μια συσκευή με Home button και μια χωρίς. Ίσως η συσκευή χωρίς το κουμπί να είναι η premium έκδοση του S5. Τέλος η έκδοση με το home button φαίνεται να είναι μικρότερη σε μέγεθος.

Με όλα αυτά η αγωνία μας για την MWC έχει κορυφωθεί. Εσείς τι λέτε; Θα χουμε τελικά 2 Galaxy S5;

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΝΤΑΡΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕ ΣΕ 2 ΕΚΔΟΣΕΙΣ.
    -ANDROID 4.4 32BIT SNAPDRAGON 805 32BIT NORMAL (ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ)
    -TIZEN 64BIT EXYNOS 64BIT PREMIUM DESIGN (ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ)

    ΚΑΛΟ ,ΧΡΥΣΟ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΕΖΕΛ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ Z1 ΔΕ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΙ AΠO MENA TΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΜΑΤΙ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ HOME, IΣΩΣ ΕΚΕΙ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΙΛΟ-ΣΥΓΧΩΡΕΣΩ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.