Το Samsung Galaxy S5 είναι προ των πυλών, καθώς ανακοινώνεται την Δευτέρα στην MWC. Μέχρι όμως να έρθει εκείνη η στιγμή, οι φήμες δίνουν και παίρνουν.

Αυτή τη φορά ο κάποτε αξιόπιστος Eldar Murtazin (όχι τόσο αξιόπιστος πλέον), ανάρτησε στο Twitter του, πως το Samsung Galaxy S5 θα έχει δύο εκδόσεις, μία high end και μία mid to high end.

Αυτό ίσως έχει μια βάση, καθώς έχουμε δει διαφορετικές εκδοχές του Galaxy S5 από τις διαρροές. Η μία είναι με οθόνη 5.2 ίντσες και ανάλυση 1440×2560, πιθανότατα το high end μοντέλο. Η δεύτερη είναι 5.2 ίντσες με 1080p ανάλυση, που σημαίνει πως θα είναι το μικρότερο μοντέλο.

Σύμφωνα με τον Murtazin, οι δύο εκδόσεις θα έχουν διαφορετικά ονόματα, δηλαδή Galaxy S5 κάτι. Επίσης σύμφωνα με την φήμη, η απλή έκδοση θα κυκλοφορήσει πρώτη, ενώ το higher end Galaxy S5 θα βγει στην κυκλοφορία μερικές εβδομάδες αργότερα.

Εν τω μεταξύ εμφανίστηκε εσωτερικό έγγραφο της Vodafone που έχει στις λίστες του χρυσή έκδοση του Samsung Galaxy S5.  Οπότε η Samsung ακλουθώντας την τάση της αγοράς, θα κυκλοφορήσει την ναυαρχίδα της και σε χρυσό χρώμα.

Samsung-Galaxy-S5-gold-additional-names-1

Μείνετε συντονισμένοι στο techmaniacs.gr για περισσότερα νέα από το Galaxy S5. Φυσικά θα δούμε παρέα την παρουσίαση, με live chat, για να σχολιάσουμε τα όσα ανακοινώνει η Samsung!

Πηγή (1) , (2) | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.