Η Trendforce, γνωστή εταιρεία ερευνών αναφέρει ότι η Microsoft θα αυξήσει τις ελάχιστες απαιτήσεις των AI Windows PCs στα 16GB. Παράλληλα, η ιστοσελίδα Tom’s Hardware επισημαίνει ότι εκτός από τα 16GB RAM, τα AI PCs θα χρειαστούν τουλάχιστον 40TOPS για να διασφαλιστούν οι γρήγορες επιδόσεις. Το TOPS είναι μονάδα μέτρησης της υπολογιστικής ισχύς.

Προς το παρόν περιμένουμε τη Microsoft να επιβεβαιώσει την ύπαρξη των Windows 12 για τα οποία μαθαίνουμε συνεχώς ότι ετοιμάζονται και θα αποτελούν την επόμενη έκδοση. Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν γνωρίζουμε αν σίγουρα η εταιρεία θα μπλοκάρει συσκευές με 8GB RAM ή λιγότερη από το να αναβαθμιστούν σε αυτά ή θα απαιτεί τουλάχιστον 16GB RAM.

Αυτή τη στιγμή τα Windows 11 δεν μπορούν να εγκατασταθούν σε συστήματα με λιγότερα από 4GB RAM. Τα AI PCs είναι οι επόμενης γενιάς ηλεκτρονικοί υπολογιστές που θα επιτελούν πλήθος διεργασιών με τη βοήθεια της AI.

Πως να αφαιρέσεις τον αριθμό σου (σταθερό ή κινητό) από το WhitePages.gr

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.