Πολλές φορές ο αριθμός μας μπορεί να εμφανιστεί στο Whitepages.gr. Οποιοσδήποτε και αν είναι ο λόγος που έκανε την εμφάνισή του σε αυτήν την υπηρεσία θα πρέπει να γνωρίζεις πως να αφαιρέσεις τον αριθμό του σταθερού σου ή του κινητού σου από την εν λόγω σελίδα. Η υπηρεσία αναφέρει πως μπορεί αυτό να γίνει:

Αν διαπιστώσετε ότι ο αριθμός σας εμφανίζεται σ’ αυτή την ιστοσελίδα, μπορείτε να ζητήσετε μέσω του e-mail ή δι’ αλληλογραφίας να διαγραφεί.

P.O.Box 272
Kurzova 2222/16
155 00 Πράγα
Δημοκρατία της Τσεχίας
(white-pages.gr@)

Διατηρούμε το δικαίωμα να σας ζητήσουμε να προσκομίσετε όλα τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν ότι ο τηλεφωνικός αριθμός ανήκει σ’ εσάς.

Θα πρέπει όμως να αποδείξεις ότι ο τηλεφωνικός αριθμός σου ανήκει, για μπορεί να σου ζητήσουν κάποιο δικαιολογητικό που να το αποδεικνύει, όπως ταυτότητα σε συνδυασμό λογαριασμό σταθερού ή κινητού, ή βεβαίωση κυριότητας αριθμού ανάλογα την περίπτωση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.