Ο CEO Steve Jobs, πριν 16 χρόνια, ανέβηκε στη σκηνή στα MacWorld και παρουσίασε ένα νέο προϊόν και το περιέγραψε ως ένα widescreen iPod με touch controls, ένα επαναστατικό τηλέφωνο, και ένα πρωτοποριακό εργαλείο διαδικτυακής επικοινωνίας, σε μία συσκευή. Το iPhone επαναπροσδιόρισε τι είναι το κινητό, ο υπολογιστής χειρός, και η φορητή συσκευή ψυχαγωγίας, αλλάζοντας για πάντα τον κόσμο της τεχνολογίας και το τι πάει να πει “smartphone”.

Το iPhone έγινε ο πυρήνας ενός τεράστιου οικοσυστήματος αξεσουάρ το οποίο αποφέρει στην Apple απίστευτα κέρδη κάθε χρόνο. Είτε αγαπάμε, είτε μισούμε τα iPhone, ακόμη και σήμερα με τις ελάχιστες καινοτομίες τους αλλάζουν το πώς βλέπουμε τον κόσμο και ορίζουν κομμάτια της βιομηχανίας smartphone με τους περισσότερους κατασκευαστές να υιοθετούν χαρακτηριστικά τους, τόσο σε επίπεδο λογισμικού, όσο και σχεδιαστικά ή λειτουργικά.

Θέλοντας να γιορτάσει τα 16 χρόνια του iPhone, ο designer και δημιουργός Basic Apple Guy δημιούργησε μία σειρά wallpaper εμπνευσμένα από το αρχικό iPhone. Τα wallpaper είναι διαθέσιμα για iPhone, iPad, Mac, και Apple Watch, και μπορείτε να τα κατεβάσετε πατώντας δίπλα στην ΠΗΓΗ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.