Σε νέες χρεώσεις προχωράει η Viva Wallet για όλους τους επαγγελματίες που διατηρούν επαγγελματικό λογαριασμό στην εταιρεία. Μάλιστα όπως αναφέρεται στο reddit το μήνυμα που λαμβάνουν οι χρήστες είναι το εξής:

Νέο Gov.gr Wallet πλέον και θα έχει τα πάντα! Μέχρι και αλλαγή παρόχου τηλεφωνίας! – Δείτε screenshots!

Το δωρεάν αναγνωριστικό IBAN για εισερχόμενα εμβάσματα ισχύει έως 30/6/2024. Κατόπιν, ο λογαριασμός σας παραμένει, υποστηρίζοντας μόνο εξερχόμενα εμβασματα. Για διατήρηση εισερχομένων εμβασμάτων, αιτηθείτε ελληνικό IBAN με €10/μήνα.

Viva Wallet

Στην ουσία εισάγουν ακόμη μια χρέωση των 10 ευρώ ανά μήνα βάζοντας ακόμη ένα βάρος στις επιχειρήσεις οι οποίες έχουν να αντιμετωπίσουν τις ήδη υψηλές προμήθειες των τραπεζών. Σου προτείνουμε να εξετάσεις τους επαγγελματικούς λογαριασμούς της Revolut και να ρωτήσεις λογιστή για το αν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις στην επιχείρησή σου.

Viva νέες χρεώσεις επαγγελματικού λογαριασμού
byu/kag7623 inPersonalFinanceGreece

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μάλλον οι απατεώνες είσαστε εσείς και όχι η viva wallet σας ενοχλεί που είναι ελληνική εταιρία

  2. Το “ρεπορτάζ” σας είναι παραπλανητικό. Το μήνυμα της viva που παραθετετε ισχύει ακριβώς χωρίς να κρύβει τίποτα από πίσω. Μπορείς να έχεις κανονικά τον λογαριασμό σου χωρίς να πληρώνεις το 10ευρω. Τα 10€ αφορούν μόνο εισερχόμενα εμβάσματα από άλλες τράπεζες.
    Δεν λέω ότι είμαι ευτυχισμένος με αυτό, αλλά τα συμπεράσματα που προσπαθείτε να περάσετε στον κόσμο είναι προκλητικά λάθος.

    • Ποιο είναι το κανονικό δηλαδή? Μπορω να εχω τον λογαριασμό αλλα να μην δεχομαι χρήματα αν δεν πληρώσω? Το ρεπορταζ μια χαρα ειναι, εσυ μαλλον εισαι τσιρακι.

  3. Αυτή η χρέωση είναι μόνο για λογαριασμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα η και στην Κύπρο;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.