Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρίας ερευνών Kantar Worldpanel Comtech το Android κατάφερε να κυριαρχήσει στην ευρωπαϊκή αγορά, κατακτώντας τουλάχιστον τις μισές πωλήσεις σε Μεγάλη Βρετανία,  Γερμανία,  Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία. Επίσης τα ίδια ποσοστά έχει και στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία.

Το Λειτουργικό της Google έχει καταφέρει να αποσπάσει το 49.6% των Ιταλών και του 84.1% στην κατηγορία των smartphone. Αυτή η επιτυχία οφείλεται στο γεγονός ότι για όσους πάνε dumb phones σε smartphones αναζητούν  ένα λειτουργικό προσιτό, απλό, με πολλές δυνατότητες και φυσικά επιλογές σε συσκευές. Σύμφωνα με την Kantar τα Samsung Galaxy Ace και Samsung Galaxy Y μοσχοπουλάνε στις μεγάλες αγορές όπως της Μεγάλης Βρετανίας και της Γαλλίας.

Αυτό το νέο είναι άλλωστε κάτι που το βλέπουμε εδώ και καιρό στην καθημερινότητα μας αλλά λίγοι το έχουμε προσέξει. Αν αρχίσετε όμως να βλέπετε τι χρησιμοποιεί ο κόσμος, θα δείτε πως πλέον η πλειοψηφία έχει Android συσκευές με τους χρήστες του iPhone να έχουν λιγοστέψει κατά πολύ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.