Σύμφωνα με την κορεατική ιστοσελίδα Digital Daily, η Samsung ετοιμάζεται να αποκαλύψει το διάδοχο του Galaxy Note στην επερχόμενη έκθεση IFA η οποία θα διεξαχθεί στο Βερολίνο από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα η ιστοσελίδα δίνει πιο συγκεκριμένες πληροφορίες αναφέροντας ότι η Samsung έχει προγραμματίσει ξεχωριστή παρουσίαση στις 30 Αυγούστου και ώρα 19:00 τοπική.

Η παρουσίαση του πρώτου Galaxy Note είχε γίνει στην περσινή έκθεση IFA 2011 όπου και στην πρώτη μας επαφή αναρωτιόμασταν αν θα πρέπει να το αποκαλούμε tablet ή smartphone εξαιτίας της οθόνης των 5.3′ ιντσών. Το Galaxy Note 5.3′ βαφτίστηκε “phablet” και αποδείχθηκε εμπορική επιτυχία με τη Samsung να ανακοινώνει τον περασμένο μήνα ότι έχει διαθέσει περισσότερες από 7 εκατομμύρια συσκευές με στόχο τα 10 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του έτους.

Η ιστοσελίδα δίνει και τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy Note 2 μεταξύ των οποίων τετραπύρηνος επεξεργαστής Exynos, κάμερα 13mp ενώ η διάσταση της οθόνης θα ανέβει από τις 5.3′ ίντσες στις 5.5′ πλησιάζοντας ακόμα περισσότερα τον όρο tablet . Φυσικά θα τρέχει την έκδοση 4.1 Jelly Bean του Android η οποία φέρνει αρκετές αλλαγές στην πλατφόρμα μεταξύ των οποίων και καλύτερη απόκριση.

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.