Και εκεί που γράφω για τις αναβαθμίσεις των WP8, τσουυυπ σκάνε νέες πληροφορίες για τα Windows Phone 9!!

wp9 banner

Δυο νέες αγγελίες από τη Microsoft αναφέρουν για πρώτη φορά τα Windows Phone 9. Οι αγγελίες ζητούν developers που θα ασχοληθούν με τον πυρήνα των Windows Phone και το πώς εκτελούνται οι εφαρμογές XAP και APPX. Η αναφορά και των XAP αρχείων και των APPX μου δίνει να καταλάβω ότι πλέον οι εφαρμογές μπορούν να τρέχουν και στα WP και στα Windows μέσω του περιβάλλοντος Windows Runtime, κάτι που η Microsoft (και οι developers) επιδιώκει εδώ και πολύ καιρό (three screens and a cloud).

WindowsPhone209job

Μια άλλη πληροφορία που μπορούμε να αποσπάσουμε είναι το hardware που θα έχουν να “παίζουν” οι developers, αφού θα προέρχεται από τις Nokia, HTC και Qualcomm. Πράγμα που σημαίνει ότι ήδη υπάρχουν πρωτότυπες συσκευές για testing, και πως η hardware πλατφόρμα, που θα τρέχουν τα WP9, βρίσκεται στα τελευταία στάδια συζητήσεων.

Αυτό που δεν γίνεται κατανοητό είναι κατά πόσο τα WP9 είναι διαφορετικά από τα Blue!!

WindowsPhonejob202

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής, οι συσκευές που “τρέχουν” WP8, όπως τα Nokia Lumia 920 και HTC 8x, δεν θα έχουν κάποιο πρόβλημα να τρέξουν και τα WP9. Ελπίζουμε αυτό να μην αλλάξει και να έβαλε, επιτέλους, μυαλό η Microsoft.

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.