Χθες 6 Ιουνίου και ώρα 20:30 ύστερα από πρόσκληση της Samsung Hellas το techmaniacs.gr  παραβρέθηκε στην παρουσίαση του Samsung Galaxy S III στο Balux seaside στη Γλυφάδα.  Ο χώρος ήταν πολύ όμορφος, ντυμένος στα χρώματα της Samsung και φυσικά το λογότυπο του Samsung Galaxy S III βρισκόταν παντού.  Το techmaniacs.gr το υποδέθηκαν καλλίγραμμες κοπέλες τις Samsung που όπως ήταν φυσικό δεν έλειπαν από την εκδήλωση.

Στο χώρο δημιουργήθηκαν πηγαδάκια και η συζήτηση ήταν φυσικά το Galaxy S III. Αφού είδαμε το κινητό για άλλη μια φορά από τους Samsung Mobilers και διασταυρώσαμε τις απόψεις μας σχετικά με την συσκευή,  μετακινηθήκαμε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την παρουσίαση του νέου Γαλαξία.

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Νίκος Ευαγγελάτος με την σύζυγο του Τατιάνα Στεφανίδου και δεν παρέλειψαν να αναφέρουν ότι είναι εδώ και καιρό κάτοχοι κινητών της εταιρίας. Ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν παρέλειψε μάλιστα να δείξει το Galaxy S II που είχε μαζί του.

Οι παρουσιαστές έδωσαν τον λόγο στον Πρόεδρο της Samsung Hellas Kevin Lee ο οποίος παρουσίασε  το Samsung Galaxy S III. Ο κ. Lee τόλμησε μάλιστα να πει ότι το Samsung Galaxy S III είναι ή καλύτερη συσκευή της κατηγορίας της, καθώς έχει το καλύτερο hardware αυτή τη στιγμή και συγχρόνως έχει εξανθρωπιστεί μέσω του software του ώστε να βλέπει και να καταλαβαίνει τον άνθρωπο.

Στην συνέχεια κάλεσαν τον Ιούλιος Μώκος Director Τμήματος κινητών Τηλεφώνων Samsung Ελλάδος,  όπου απεύθυνε χαιρετισμό και έκανε την παρουσίαση του τηλεφώνου μέσω ενός βίντεο spot.

Αμέσως μετά η Samsung Hellas μας έδειξε το ελληνικό σποτ για την συσκευή το οποίο είναι το γνωστό σποτ του Galaxy S III μεταφρασμένο στα ελληνικά.

 

Μην ξεχνάτε ότι η Samsung είναι χορηγός των ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου. Έκτος από αυτό όμως είναι και χορηγός της Ελληνική ολυμπιακής αποστολής. Αφού λοιπόν προβλήθηκε το αντίστοιχο βίντεο, κάλεσαν στην σκηνή τους Βλάση Μάρα, τη Βούλα Παπαχρήστου και τον Χρήστο Αφρουδάκη, οι οποίοι ευχαρίστησαν την Samsung για την υποστήριξη της στον αγώνα των ελλήνων αθλητών. Και με τα παιδιά της εθνικής αποστολής έκλεισε η παρουσίαση του Samsung Galaxy S III.

Φυσικά η εκδήλωση δεν τελείωσε εκεί καθώς οι Red Drops μεταμφιεσμένες σε Samsung Drops ανέβασαν τη θερμοκρασία στα ύφη με τα χορευτικά τους, τόσο πολύ που σε αυτό το σημείο η DSLR μου παρέδωσε πνεύμα.

H εκδήλωση συνεχίστηκε με φωτογραφίες της συσκευής και των διασήμων που ήταν εκεί. Φυσικά δεν έλειπε το φαγητό και το ποτό. Και όλα αυτά υπό την μουσική των Ονιράμα, που τραγούδησαν live στη σκηνή της Samsung. Το “παρών” στη λαμπερή βραδιά έδωσαν και ο Θανάσης Τσαλνταμπάσης με την σύντροφό του, η Ναταλία Δραγούμη, ο Γιώργος Σατσίδης και πολλοί άλλοι.

Το techmaniacs.gr αφού συνομίλησε με τους Samsung Mobilers και με άτομα της Samsung αποχώρησε από το event με μια γλυκιά έκπληξη καθώς η Samsung έκανε δώρο σε όλους μια διανυκτέρευση στο Eretria Village Resort.

Ευχαριστούμε την Samsung Hellas για την πρόσκληση που μας επέστειλε καθώς και τους φίλους από το HwBox για κάποιες απο τις φωτογραφίες.

Το αναλυτικό full hands on αρθρο και βίντεο της συσκευής θα το βρείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είχα την ευκαιρία να παραβρεθώ και εγώ στο Event της Samsung, το οποίο ήταν πληρέστατο από κάθε άποψης! Παρουσίαση, ομιλίες, όμορφα video, αρκετοί άνθρωποι από τη showbizz, τον αθλητισμό και τα media. Με λίγα λόγια, η Samsung ξέρει πως να περνάει το μήνυμα στον κόσμο.

    Και φυσικά αρκετά Galaxy SIII για να χαζέυεις με τις ώρες… αν και το μάτι κόλλησε και σε άλλα θεάματα! 😛

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.