Η Lenovo συνεχίζει το teasing του ZUK Z2, που φαίνεται πως θα είναι πολύ δυνατή συσκευή. Εχθές κυκλοφόρησαν renders από την συσκευή που μας την δείχνουν σε μαύρο. Σήμερα όμως ο CEO του τμήματος της ZUK μας αποκάλυψε πως η συσκευή θα έχει στο εσωτερικό της τον Exynos 8890, που είναι ο ίδιος που γνωρίσαμε στο Galaxy S7.

ZUK Z2

Ο Chang Cheng της ZUK, χαρακτήρισε τον Exynos 8890 “καλό”, μετά από μια μέρα που πέρασε με την συσκευή, κάτι που έρχεται σε ευθυγράμμιση με τα λεγόμεντα του Li Nan, CEO της Meizu, που μέχρι σήμερα ήταν η μόνη εταιρία που χρησιμοποιεί Exynos Chipsets, εκτός από την Samsung. Όλα δείχνουν όμως πως το πελατολόγιο της Samsung αυξάνεται, με την ZUK να μπαίνει στον χορό.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του ZUK Z2 παραμένουν σχετικά άγνωστα. Μόνο το ZUK Z2 Pro έχει αφήσει μερικές διαρροές, οπότε το περιμένουμε με 5.2 ίντσες οθόνη, οπότε ίσως μπορούμε να υποθέσουμε πως το απλό ZUK Z2 θα έχει ίση ή μικρότερη οθόνη. Όπως και να έχει η συσκευή φαίνεται πως είναι πολύ κοντά, οπότε μείνετε συντονισμένοι για να την ανακαλύψουμε παρέα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ