Η Motorola μας εντυπωσίασε όταν ανακοίνωσε πριν από μερικούς μήνες ότι σκοπεύει να αναπτύξει ένα modular smartphone (τηλέφωνο που το φτιάχνεις εσύ όπως θες) σε συνεργασία με το Project Ara, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε δει ακόμα κάποιο πρωτότυπο. Στην CES που διανύουμε η ZTE αποφάσισε να μας παρουσιάσει κάτι τέτοιο με την ονομασία Eco-Mobius.

zte eco mobius (1)

Η συσκευή για λόγους ασφάλειας είναι κλειδωμένη και πίσω από βιτρίνα στην έκθεση και η εταιρία δεν δίνει παραπάνω πληροφορίες γι αυτή. Aπ’ότι φαίνεται και στις φωτογραφίες το Mobius έχει ωραίο design και η εταιρία δείχνει πως περίπου θα μπορεί κάποιος να αλλάζει τον επεξεργαστή,τη μνήμη RAM κτλ.

H ΖΤΕ είχε ανακοινώσει ένα modular smartphone τέλη της χρονιάς που μας πέρασε και στην CES έγινε η πρώτη παρουσίαση. Μαζί με το smartphone η εταιρία έχει και ένα αντίστοιχο tablet στην έκθεση και η λογική της ZTE είναι να μειώσει τα ηλεκτρονικά απόβλητα εξ ου και το αρχικό ECO στο όνομα.

Η Motorola από την άλλη έχει δεσμευτεί με την ιδέα για την κατασκευή ενός τέτοιου τηλεφώνου και ο CEO της πιστεύει ότι κάτι τέτοιο είναι το μέλλον της εταιρίας. Εσείς τι πιστεύετε θα χουμε στο μέλλον τηλέφωνα σαν τα PC μας;

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.