Μπορεί η Geeksphone να έχει δώσει ένα καλό preview του Firefox OS για τους πιο ψαγμένους, αλλά η πρώτη επίσημη, εμπορική παρουσίαση της πλατφόρμας θα είναι μέσω της ΖΤΕ στη μορφή του ΖΤΕ Open. Κι ενώ υπάρχει μεγάλη αγωνία για το πως θα τα πάει τελικά το OS, δεν υπάρχει ο ίδιος ενθουσιασμός για το Open αυτό καθ’ εαυτό (όπως με πολλά ακόμα παρόμοια FFOS κινητά) λόγο του φτωχού του hardware. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει αναγκαστικά πως δεν θα τα καταφέρει, αλλά η ΖΤΕ θα πρέπει σίγουρα να έχει μία τιμή η οποία θα συνοδεύει επ’ άξια το ανάστημα του. Ευτυχώς, απ’ ότι φαίνεται, ο κατασκευαστής κάνει ακριβώς αυτό.

 

ZTE Open

 

Το ZTE Open θα εγκαινιαστεί στο Telefónica της Ισπανίας και θα κοστίζει γύρω στα $90. Αυτή είναι μία πολύ καλή τιμή για ένα smartphone καινούργιο στον χώρο, αλλά δεν σταματάει εκεί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και χρόνος ομιλίας αξίας $40, που καθιστά την τιμή του κινητού στα $50. Για να είμαστε δίκαιοι, δεν έχουμε ακούσει κανέναν να σχεδιάζει να πουλήσει το Open σκέτο σε αυτή την τιμή (και η προσφορά με τον χρόνο ομιλίας μπορεί να είναι μία στρατηγική για να μην φανεί το τηλέφωνο πολύ φτηνό) αλλά ακόμα και στα $90 το συγκεκριμένο τηλέφωνο αξίζει μια ματιά.

Μήπως μία τιμή κάτω των $100 δολαρίων να είναι ένας καλός τρόπος να πουληθούν νέα smartphones από καινούργιες πλατφόρμες;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.