Πριν λίγες εβδομάδες είχαμε ακούσει πως το ZTE Axon Multy, θα έρθει με δύο οθόνες σε αναδιπλούμενο σχεδιασμό. Τώρα το Android Authority φαίνεται πως έχει την πρώτη φωτογραφία από την συσκευή, που το δείχνει μισο-διπλωμένο.

Ακούμε πως οι δύο οθόνες του ZTE Axon Multy θα έχουν ανάλυση στα 1080p. Όταν ανοίγει πλήρως, θα παράγει οθόνη 6.8 ιντσών, ανάλυσης 1920×2160. Οι δύο οθόνες όμως δεν είναι εύκαμπτες, όμως όταν οι συσκευή ανοίγει θα δουλεύουν σαν μία. Επίσης θα μπορούν να δείχνουν δύο διαφορετικές εφαρμογές συγχρόνως, για δυνατή εμπειρία multitasking.

Σύμφωνα με το Android Authority το νέο smartphone θα έρθει πιθανότατα με την ονομασία ZTE Axon M. Μια παλαιότερη διαρροή όμως έγραφε ξεκάθαρα Axon Multy, σαν λογότυπο και όχι Axon M. Φυσικά η ZTE μπορεί να αλλάξει το όνομα της συσκευής πριν την ανακοίνωσή της.

Από ότι βλέπουμε στην φωτογραφία το Axon M είναι αρκετά καλοσχεδιασμένο, με διαχειρίσιμο πάχος, αφού ακούμε πως θα είναι κάτω από τα 10mm. Στο εσωτερικό θα δούμε τον Snapdragon 820, που παραμένει πολύ δυνατός. Από μνήμη θα έχουμε 4GB RAM αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία του θα είναι στις 3120mAh. Η συσκευή δεν θα είναι τόσο δυνατή όσο το Galaxy S8+, το Xperia XZ Premium και το OnePlus 5, όμως έχει κα΄τι ξεχωριστό να προσφέρει.

Το ZTE Axon M είναι πιθανό να ανακοινωθεί στις 16 Οκτωβρίου, καθώς η εταιρία έχει ήδη ανακοινώσει εκδήλωση για αυτή την ημερομηνία, στην Νέα Υόρκη. Σε προηγούμενες διαρροές έχουμε δει πως θα έρθει με τιμή στα $650.

Θεωρείται πως μια τέτοια συσκευή έχει μέλλον στην αγορά ή είναι απλά μια συσκευή που θα σπρώξει την τεχνολογία μπροστά χωρίς όμως να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σίγουρα για κάποιους που επιθυμούν μεγάλη οθόνη στο κινητό θα είναι μια καλή επιλογή. Το θεωρώ τέλεια επιλογή για multitasking καθώς το multitasking σε μια οθόνη έστω και της τάξης των 5.5-5.7 inch είναι μικρή. Βέβαια καθένας με τις ανάγκες του. Το θέμα είναι η αυτονομία της μπαταρίας καθώς δεν μου φαίνεται και τόσο μεγάλη αν υποθέσουμε ότι κάποιος χρησιμοποιεί αρκετά και τίς 2 οθόνες μαζί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.