Η ZTE αποκαλύπτει σήμερα επίσημα την Space Edition έκδοση του ZTE Axon 40 Ultra, με περισσότερη μνήμη από ότι ποτέ θα χρειαστείς, ενώ διαθέτει και σαφώς πιο premium  κατασκευή από το ήδη high end smartphone από το οποίο εμπνέεται. Πιο συγκεκριμένα, το ZTE Axon 40 Ultra Space Edition θα σου επιτρέψει να επιλέξεις μεταξύ δυο εκδόσεων.

zte axon 40 ultra special edition

Μια με 12GB RAM και 512GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και μια με 18GB RAM και 1TB αποθηκευτικό χώρο. Το πίσω panel της συσκευής έχει αντικατασταθεί με ένα πιο κεραμικό υλικό, ενώ η ZTE έχει επεργαστεί το camera bump το οποίο πλέον ενσωματώνεται ομοιόμορφα στο υπόλοιπο σώμα της συσκευής.

Όπως το απλό Ultra, έτσι και η Space Edition έχει ένα dedicated security chip, το οποίο αναπτύχθηκε από την ZTE, το οποίο μάλιστα έχει λάβει τρεις μεγάλες διεθνείς πιστοποιήσεις ασφαλείας και ιδιωτικότητας. Διαθέτει μια 6.8 ιντσών AMOLED οθόνη των 120Hz, με μια 16MP κάμερα κάτω από την οθόνη.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 8 Gen 1 και συνοδεύεται από 5.000 mAh μπαταρία και 80W γρήγορη φόρτιση. Το σύστημα της κάμερας στο πίσω μέρος χρησιμοποιεί τρεις 64MP αισθητήρες με την 512GB έκδοση στη Κίνα να κοστίζει €795 ενώ η 1TB 1.035 δολάρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.