Τώρα που το καλοκαίρι είναι εδώ, σιγά σιγά προετοιμαζόμαστε για τις επερχόμενες διακοπές μας ή τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις. Αυτή είναι και η ιδανικότερη εποχή για πτήσεις με drone, αφού ο καιρός και τα μέρη που βρισκόμαστε ενδείκνυνται για τρομερές λήψεις που θα κάνουν τις αποδράσεις μας αξέχαστες. Δυστυχώς οι πτήσεις αυτού του είδους δεν είναι οικονομικές, όμως υπάρχουν λύσεις ώστε να έχουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα, χωρίς να διαλύσουμε το πορτοφόλι μας. Μια από αυτές είναι το ZLRC Beast SG906 5G, που θα βρούμε στο TomTop στα €125, ενώ η αποστολή απαιτεί 28 ευρώ, ώστε να μην έχουμε πρόβλημα με το τελωνείο. Με τελική τιμή στα €153, είναι ένα από τα πιο οικονομικά drones για αυτά που προσφέρει.

Ξεκινάμε από τα βασικά, το drone είναι εξοπλισμένο με δύο κάμερες, μία με ανάλυση 4Κ και υπερευρυγώνιο φακό 120 μοιρών και μία 720p, που κοιτάει κάθετα κάτω. Η πρώτη κάμερα μετακινείται 60 μοίρες προς κάθε πλευρά, ενώ η δεύτερη είναι σταθερά προς τα κάτω. Φυσικά μπορούμε να κάνουμε εναλλαγή των καμερών κατά την διάρκεια της λήψης. Ο αισθητήρας της βασικής κάμερας μπορεί να τραξει φωτογραφίες 12MP. Οι λήψεις μας στέλνονται αυτόματα στο κινητό μας και αποθηκεύονται από την εφαρμογή, αφού δεν υπάρχει θύρα για SD κάρτα.

Το ZLRC Beast SG906 5G έρχεται με μπαταρία  2800mAh, που είναι αρκετή για να βγάλει μέχρι και 25 λεπτά πτήσης, όπως και τα πολύ ακριβότερα drones της κατηγορίας. Ο χρόνος φόρτισης είναι στις 4 ώρες, ενώ το χειριστήριο λειτουργεί με 4 ΑΑ μπαταρίες.

Από λειτουργίες έχουμε Follow Mode που μας ακολουθεί όπου πηγαίνουμε και μας βιντεοσκοπεί. Επίσης μπορούμε να σχεδιάσουμε διαδρομή στο χάρτη και το drone να την ακολουθήσει με μεγάλη ακρίβεια. Φυσικά έχουμε λειτουργία return to home, ώστε να επιστρέφει πάντα στο σημείο από το οποίο απογειώθηκε, ακόμα και όταν χάνει την σύνδεση με το χειριστήριο.

Από εμβέλεια έχουμε τα 400 μέτρα για λήψη βίντεο, ενώ μπορεί να φτάσει και τα 500 μέτρα χωρίς καταγραφή εικόνας.

Το ZLRC Beast SG906 5G στα χρήματά του είναι ότι πρέπει για να διασκεδάσετε, χωρίς να χρειαστεί να ξεπαραδιαστείτε. Είναι ότι πρέπει για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο των drones. Φυσικά δεν συγκρίνεται με τα πολύ ακριβότερα μοντέλα και ούτε περιμέναμε κάτι τέτοιο στα €150, όμως παραμένει αρκετά ικανό και άκρος διασκεδαστικό.

Βρείτε εδώ το ZLRC Beast SG906 5G

Επίσης μπορείτε να βρείτε περισσότερες προσφορές στα παρακάτω links

TomTop 15th Anniversary  deals

Κερδίστε ένα Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro

Μεγάλα κουπόνια TomTop:

20% off for APP order over $20: APP20OFF (Limited 40pcs)
15% off for Brand Xiaomi: XIAOMI15TH (limited 200pcs)
20% off for Order from $5-$25: ALL20OFF(Limited 100pcs)
13% off for All order over $5: ALL13OFF(Limited 100pcs)
Link: http://bit.ly/31KMXYy

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.